Melyik városokba érdemes kimenni repülővel, néhány napot eltölteni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 15:57
11/13 Gigli válasza:
Én anyagi szempontok alapján szoktam dönteni, olcsó repülőjegy, olcsó szállás. Ezek közül szoktam utána kiválasztani, hogy hol, milyen érdekesebb látnivalók vannak. Jelenleg viszonylag olcsó, Varsó, Berlin, Nürnberg, Milánó, és népszerűek is.
12/13 A kérdező kommentje:
Krakkóban busszal voltam, az egyszerűen gyönyörű volt. Szép a város is, de amin nagyon csodálkoztam, hogy mennyi lovaskocsi volt a belvárosban, illetve nagyon jókat ettünk mellé. Már van jó pár éve, hogy voltam, de gyönyörű a folyó partja is, a sárkány és az egész város...
Németbe és hasonló helyekre most nem éppen mennék, de majd ha ez a jelenleg fentálló helyzet csillapodik rögtön indulok. Milánóval szemeztem legutóbb, olcsó is a jegy, szép a város is. Na majd meglátom. És köszönöm az eddigieket, még jöhet ha van ilyen kedvenc szép városotok.
2017. okt. 7. 19:54
13/13 anonim válasza:
Nizza, Stockholm, Szöul, Shanghai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!