Ti mit gondoltok, mi történt a 2014. -ben eltűnt maláj géppel?
Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 22:52
3/7 anonim válasza:
Megy a Natgeo-n egy műsor, a Légikatasztrófák. Az egyik részben erről az esetről volt szó. Ott öngyilkosságról beszéltek. Itt van angolul, magyarul nem találtam: [link]
4/7 anonim válasza:
én is ezt a nat geos filmet láttam, még 7-8 orát repult a sarkvidek felé ,valoszinuleg a pilota ongyilkossága az ok
5/7 anonim válasza:
Az történt vele, hogy eltűnt. Ennyit tudunk. És még annyit, hogy roncsaiból darabokat találtak az óceán felszínén, tehát minden valószínűség szerint a vízbe zuhant - hogy egyben vagy darabokban, azt nem tudhatjuk.
6/7 K...László válasza:
Elszúrták valami kütyü beállítását. 034 helyett 34-et ütött be a pilóta, amit 340-nek vett a gép. Lehet, hogy hülyeség, ezt pletykálták a büfében.
7/7 mytravel válasza:
Erre azóta annyi összeesküvés elméletet hallottam, hogy se vége se hossza. Mindenesetre a mai technológiákkal nagyon gyanus, hogy órákig nem tudtak róla, majdcsak eltünt. Valaki, vagy valakik nagyon nem akarják, hogy ez kiderüljön, mert van valami gebasz a sztoriban. 239 ember halála meg ezekszerint megéri, hogy ne is derüljön ki sajnos. Mindenesetre a Malaysia Airlines azóta zuhanórepülésben van, csodálom, hogy vannak még emberek akik felszállnak rá. Föleg hogy nemsokkal utána meg Ukrajna felett le is löttek egyet, ami szintén nem egyértelmü. Engem, ha Àzsiában járok, és meglátok egy Malaysia Check-In-t kiráz a hideg is. Borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!