Van olyan weboldal, ahol repülőjegyárakat lehet keresni és nem kell megadni az utazás időpontját?
Ha ennyire már tudod, hogy júliusban, akkor beírsz egy hasraütés-szerű dátumot (pl. júli 22) és a legtöbb oldalon lehet előtte, utána jegyárakat nézni: pl. következő hét vagy +,-3 nap, stb.
Pl itt a felső csíkon a nyílra kattintva változnak a napok és jegyárak - itt meg tudod nézni, mikor mennyi.
Google a baratod. Igen, van egy repjegykereo juk is. Annyit keell beirnod,, hogy google flights. Van naptarnezete is.
igen.
nincs mit.
Különbséget lehet tenni segítő hozzászólás és okoskodás között.
Oly badarság azt feltételezni, hogy valaki csak és kizárólag a gyékán keres. Képzeld, máshol is kerestem, mielőtt feltettem a kérdést, de "több szem többet lát" alapon itt is kérdezősködöm.
A Mallorca pedig csak egy példa volt, azért szerepel a kérdésben: "például"?
Ja és képzeld, google nélkül is lehet létezni a világban, valamint internet nélkül is. Google létezése előtt is jártam külföldön, nem a google-től és az internettől függ az, hogy valaki képes-e tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!