Repülőre ezt felvihetem?
Tudom ez egy kicsit alap kérdés, de nem vagyok jártas a témában. Laptop, Iphone és kb 6 kábelt szeretnék felvinni a gépre (ethernet kábel, pár átalakító plusz a töltők).
Bármennyi dolgot vehetek a reptéren és azt felvihetem a repülőre? Kinti ismerősöknek akarok ott pálinkát és paprika port venni.
Igen, felviheted. Laptopot, telefont érdemes a kézipoggyászba tenni. (kábelek is mehetnek)
Pálinkát, paprikaport, nem tudom, hogy a reptéren lehet kapni( szerintem nem) de ha mondjuk nem a reptéren veszed, akkor csak a feladandó bőröndbe tudod betenni. Arra figyelj, hogy a pálinkát nagyon jól csomagold be, nem árt egy üvegvédőbe is betenni, mert a csomagokat nem kímélik.
A laptopot a biztonsági vizsgálatnál majd ki kell venni és persze az Iphone se maradjon a zsebedben, különben becsippanó mágneskapu, majd motozás. A töltők, kábelek is mehetnek. Viszont én biztosan nem tenném ezeket a feladott cuccba, egyrészt úgy tudják őket dobálni, hogy égnek áll a hajam, másrészt bár a reptéri szarkák szerencsére jó ideje eltűntek, de az ördög sohasem alszik azért...
A pálinkát (100 ml-nél nagyobb kiszerelés esetén) pedig akkor tudod felvinni, ha bent a tranzitban vetted, de akkor nyugodtan. Inkább tedd azt is a bőröndbe a ruhák közé, nehogy valami figyelmes utastársad ráhajítsa a cuccát a poggyásztartóban.
Hogyne lehetne már a reptéren pálinkát meg paprikát venni?! KB minden üzletben van belőlük. Méret korlátozás sincs, mivel azok már bevizsgalt termékek, annyit viszel fel a gépre amennyit akarsz- nyilván úgy, hogy bele fér a légitársaság kézipoggyász szabályzatába.
Laptop, telefon a kezipoggyaszba, töltök mehetnek a feladandoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!