Nagyobb távolságú repülőutakra hogy lehet a szokásosnál sokkal több súlyt felvinni/feladni?
azaz a szokásos 20-25 kg helyett ha én kb 80-100 kg-t akarok, akkor ez megoldható csak sokat kell fizetni vagy eleve nem lehetséges?
és ha igen, nagyon durva ára van?
(műszaki felszerelések, szóval ráadásul törékeny is, ez külön izgalmas, mivel láttam már párszor, hogyan dobálják a poggyászokat ...)
Nem.
Ilyen esetben cargo szolgáltatást kell igénybe venni.
ez az h nincs ... köszi az ilyen típusú válaszoktól kíméljetek h google a barátod és a honlap. ha úgy lenne, nyilván nem kérdezném.
sajnos ott tartunk h a repjegyes kislányokkal egyáltalán azon kellett veszekedni, hogy én honnan vagyok biztos abban, hogy az a járat az trasatlanti és nem transpacific, mert ők fél órát telefonálgattak és nem tudták kideríteni. na én már semmin nem lepődök meg ebben az országban, de könyörgöm, legalább ilyen minimális ismeretekkel kéne rendelkeznie annak, aki repjegyekkel dolgozik, nem? az ész megáll na (csak mert a légitársaságoknak aszerint voltak táblázatban a tarifák, hogy trasatlanti vagy transpacific-e az adott járat, és e ponton megállt a tudományuk sajnos)
Mintha a falnak beszélne az ember...
Ilyen tömegű, mennyiségű és érzékenységű csomagokat nem fogsz poggyászként szállítani még akkor sem, ha állítólag nincs határ az adott légitársaságnál. Annak is van egy racionális felső határa, ami után megtagadják a szolgáltatást.
A te ügyedben cargo szolgáltatást kell igénybe venned, ott van törékeny-kezelés is. De illúzióktól vezéreltetve nyugodtan lefuthatsz 100 felesleges kört, a vége úgyis az lesz, amit mondtam.
nem igazán értem a dolgot, voltunk mi már Nicaraguában is forgatni, és a kameráktól kezdve az összes műszaki cikket vittük, ami pedig nem 20 kg volt.
De még mindig nem értem h poggyászonként számít-e ez vagy akkor minden egyes + poggyász után 500,- USD?
viszont nézd, felőlem aztán legyen cargo ... hívhatják ahogy akarják, csak vigyék el ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!