Ugye tuti nem veszik el reptéren ha 100 ml, lezárható tasakban van?
Figyelt kérdés
Kontaktlencse folyadékról van szó. Ahova megyek, nem lehet kapni.2017. jún. 1. 05:24
2/6 anonim válasza:
Ha a tároló se nagyobb, mint 100ml, nem veszik el. Tehát ne egy 250ml üvegben vidd a 100milit. De mondjuk elképzelni se tudom, hol ne lehetne kapni kontaktlencse folyadékot....
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Afrikában külön nem bolyonganék emiatt.
2017. jún. 1. 08:23
4/6 anonim válasza:
Afrikában nem jutna eszembe a kontaktlencsémet ki-be rakosgatni... Van már olyan lencse, ami nonstop 30 napig a szemedben lehet. B&L Pure Vision. Folyadék se kell és kissé kell venni
5/6 anonim válasza:
Elveszik a kézipoggyászból. Ennél többet és mást sem vesznek el a feladott poggyászból. Tedd bőröndbe, előtte használd, kibírsz egy utazásnyi időt.
6/6 vonószenekar válasza:
Én utazásokra olyan lencsét szoktam vinni, amit minden este kidobok.
Napi lencse a neve, kicsit drágább, de legalább nem fertőződ meg a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!