Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Első repülőutunk lenne!...

Első repülőutunk lenne! Elötte még soha nem repültünk! Mekkora a poggyászméret?

Figyelt kérdés

Wizzair repülünk júliusban!

Én ebben poggyász dologban elveszlek!

Választható nagy méretű poggyász 11 ezer ez felvihető a gépre utána meg 23 ezer forintos amit fel kell adni a gép hasába!Ha a nagyot választom az már 2 főnek 46 csak a poggyász!Ti hogy oldjátok meg ezt?Még nem mértem le gurulós böröndöm méretét!Illetve ha belefér a méret a nagyméretű poggyásznak amit fel lehet vinni a gépre abba a csomagba sem lehet tusfürdő fogkrém stb?Pl egy kistáska nekem páromnak egy kistáska tényleg csak az iratoknak ezeket ingyem fel lehet vinni!

Köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 31. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Wizzair hivatalos oldalan minden fent van, lemerni meg feltetelezem le tudjatok a taskaitokat - fent van angolul is nekik biztosan, mert kis kihivast erzek nalad a magyar nyelvvel kapcsolatban.
2017. máj. 31. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Éppen a héten repültem Wizzel. Mi ketten vettünk egy nagy poggyászt, plusz mindketten vittük a kabinba a kis ingyenest. Így bőven elfértünk. (Szóval nem kell mindkettőtök nevére nagyot venni, csomagolhattok egybe, 23 kg elég sok.)Szerintem nagy kabinpoggyászt nem érdemes venni, alig nagyobb az ingyenesnél, és az se biztos, hogy van éppen akkora bőröndöd.

A beszállításkor teljes volt a káosz, a pár centis eltérésekkel nem foglalkoztak. De volt olyan, aki rendes nagy bőröndöt akart a fedélzetre vinni, azt lekapcsolták. Meg olyan is, aki a fizetős nagy kabinpoggyász mellé vitt egy kis ingyeneset is, ami ugye kizárja egymást. Tőle is elvették a nagyot. Szóval a kabinba csak egy csomagot vihetsz, a kistáskát is be kell tenni a kabinbőröndbe. Tusfürdőt, egyéb kencéket átlátszó neszeszerbe, zacskóba rakva vihetsz fel, de darabonként max. 1 dl kiszerelésben (illatszerboltokban lehet kapni ilyen apró tusfürdőt, fogkrémet, stb.), a feladott bőröndbe bármekkora lehet. Kisollót, zsebkést, stb. elveszik, az nem lehet a kabinpoggyászban.

2017. máj. 31. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Előzőt pontosítanám, a 6 cm alatti pengéket nem veszik el, kisolló nálam is mindig van, amikor kézipoggyásszal utazok.
2017. máj. 31. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

A honlapjukon minden olyan info fenn van, amit kérdeztél. Azért érdemes olvasgatnod, mert azok szoktak leginkább sírni, akik az utazási feltételeket elfogadják, de nem tudják vagy nem akarják megérteni őket.

A csomag az az extra, amin a légitársaság a legnagyobbat kaszálja. Épp ezért ha kevesebbet akarsz fizetni, tanuld meg a legkvesebb holmit magaddal vinni. Amúgy is a poggyász=teher.

Mi simán elmegyünk egyetlen kis hátizsákkal egy hetes útra, de ez azért van, mert megtanultunk különbséget tenni fontos és lényegtelen között.

Ha csak egy picit több hely kell, vegyél elsőbbségi beszállást, azzal majdnem annyi poggyászt vihetsz fel, mint a nagy kéziben.

Ha nagy feladottal utaznál, azért feltétlen nézz körbe hagyományos légitársaságok háza táján is. Olyankor már a repjegyed + csomagdíjad lehet annyi, mint egy másik légitársaság díja.

Folyadékból 10*100 ml mehet a kézibe.

2017. jún. 1. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!