Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőn felvihetek magammal...

Repülőn felvihetek magammal bármekkora súlyt csak a méret van maximalizálva, de a súlya nincs?

Figyelt kérdés

A hagyományos pilóta táska mérete ha jól tudom kb, ezt ugye felvihetem. de súlykorlát nélkül?

Mert akkor nyilván ebbe pakolja az ember a nehéz dolgokat és kész.

Másik: magamra erősítve lehet akár + 30 kg is, azt nem nézik, igaz? úgy értem, van rajtam egy övtáska, és esetemben mivel filmezünk, még 12 V-is kis motoraksi is van az övemre erősítve stb stb tehát ha nem is 30 de egy 10-12 kg tuti van összesen. de engem nem mérnek le, nem?

Szóval mindez hogy van ? Vagy mindent le kell szedni magamról és azt is lemérik?

2017. máj. 16. 17:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, komolyan nem tudod, hogy a légitársaság oldalán fent van minden? Olvass!
2017. máj. 17. 12:16
 12/18 mytravel ***** válasza:
A kézipoggyászt kb 8-9 kilóig engedik szó nélkül, azután ki kell hogy pakolj, vagy át kell hogy pakolj valamit. Lehet rajtad még egy hátizsák meg akár egy kézi táska (reklámszatyor) is, azt általában nem nézik. Mint azt ahogy már többen emlitették mindez légitársaság függö. A legtöbben mostanában nem engednek aksikat a kézi-ben, már a check-in nél átpakoltatják veled a feladandó kofferbe. Azokat add fel, ami meg a maradék az mehet a kézibe. Jó utat!
2017. máj. 17. 17:53
 13/18 A kérdező kommentje:

egyre több a verzió :)

tehát egy kézitáska 9 kg-al + 1 hátizsák? na de ez egy újabb 20 kb akkor összesen. ez még több mint amennyit gondoltam.

2017. máj. 18. 06:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Jusson már el az agyadig, hogy ez légitársaságonként változik!
2017. máj. 18. 10:31
 15/18 A kérdező kommentje:
igen, eljutott. csak azért mégse dupla vagy semmi, hanem vannak nemzetközi szabványok is pl a fedélzeti táskára.
2017. máj. 20. 06:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Hiába van standard méret, minden légitársaság azt ír elő, amit akar.

Ezért nincs értelme a kérdésednek, amíg nem tudod mivel utazol.

2017. máj. 20. 08:08
 17/18 A kérdező kommentje:
hát akkor tényleg nincs, mivel még az utolsó percben is változhat, sőt teljesen biztos, h minimum 2 külön légitársasággal.
2017. máj. 20. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Ráadásul még jegytípistól is függhet.
2017. máj. 20. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!