Reptéren lehet olyat csinálni, hogy egy rokonom elkísér a biztonsági ellenőrzésig, és ha valamit nem engednek fel a gépre, akkor azt ő hazaviszi? (Így nem kell kidobni)
Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 14:45
11/15 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat a neten, ha valaki tömegnövelő port akar felvinni, akkor könnyen azt hihetik, hogy kábítószer, és utána órákig vizsgálhatják az esetet. Emiatt a gépet is le lehet késni. Én Svájcból fogok repülni, itt gondolom még szigorúbban veszik.
2017. máj. 9. 15:35
12/15 anonim válasza:
senki nem hiszi drognak. ha feltűnik a monitoron nekik valami, megvizsgálják, és ha nem drog, engednek is utadra. nem kell ezt túl parázni.
13/15 anonim válasza:
Kb. 1 perc alatt ki lehet viszgálni, hogy az adott szer drog vagy púder. Mintát vesznek róla, ha van benne drog kivizsgálják ha nincs mehetsz tovább. Nem kell ennyire izgulni, nem lesz semmi gond. Egyébkent a tömegnövelőben lehet olyan szer ami gyanús lehet, de púderban nincs.
14/15 anonim válasza:
Üdv! Én is most fogom utazni és a proteinporon filozom, vigyem vagy kidobatják...
15/15 Lyllus94 válasza:
Viheted a pudert, a tomegnovelot meg a proteint is.. Ha kirakjuk hátra, max azért, mert pont ugy nez ki rontgenen mint a folyadék.. Megnézzük h por es mehetsz is. De ha a pultnal var az ismid es van vmi amit nem vihetsz, kivisszuk neki. Legalábbis itt Ferihegyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!