18 éves vagyok, nyáron szeretnék Los Angelesbe utazni. Szállásra, ennivalóra van pénzem. Mennyibe kerül az oda vissza út? Diákkénr van kedvezmény? Maximum 350. 000 Forintom van az egész oda-vissza repülőre.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 19:18
1/6 A kérdező kommentje:
*Diákként (bocsi a hibákért, telefonról írtam ki a kérdést)
2017. ápr. 26. 19:19
2/6 anonim válasza:
Van diákkedvezmény de csak a lakóhelyedről induló jártra, ha budapesti vagy akkor szerencséd van mert félárú jegyet tudsz venni
3/6 anonim válasza:
350.000-ed van a szálláson és kaján felül? Csak repjegyre elég lesz. De ha mindenre van ennyi, akkor édes-kevés lesz.
4/6 anonim válasza:
Én repülőnél nem hallottam diákkedvezményről csak olyanról hogy babák ingyen mehetnek(vagy féláron) a szülő ölében és a gyerekek is féláron utaznak de korhatárokat nem tudok.
Kint meg biztos nem kapsz diákkedvezményt mert a magyar diákigazolványt nem ismerik.
Repülőjegyre elég lehet 350.000 de szálloda, kaja , közlekedés már nem jön ki ennyi pénzből.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
2éves korig utazhat a gyermek ingyen! 2év felett teljes árú jegyet kell neki is venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!