Wizzairnel hogy legyen a nevem?
Évek óta van WizzAir regisztrációm, van Discount Klubtagságom is.
Most megváltozott a vezetéknevem férjezette kötőjelesen, de a nevet nem lehet átírni a profilban. Jegyet szeretnék ma foglalni de akkor a lánykori nevem lesz így rajta de mire utazunk az új szemèlyin meg már a férjezett. Mit csináljak?
Mindenképpen az a név legyen, ami az igazolványon is.
A regisztrációt kell ehhez igazítani, nem a foglalásodat.
A klubtagságos nevedet - gondolom - ügyfélszolgálaton el tudod intézni, hogy átírják.
Na itt a gond..
Emailre azt írja, hogy 30 nap kb mirr válaszolnak, az soká van, most akarok foglalni.
Telefonon meg nem tudom merjek e probálkozni, a 250 ft/perc nem is olyan ijesztő de a +20 euró felszámolása erre-arra meg ilyenek. Hát nem tudom.
De vicces, a nememet megváltoztathatom bármikor, hogy nő/férfi, de a nevet nem lehet. Érdekes elgondolás.
De közben olvastam valami olyat, hogy házassági anyakönyvit ha beküldöm valahova díjmentesen módosítják a nevet a jegyen,akkor inkább ez lesz, csak ki kell nyomozni hova kell küldeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!