Repülésnél el lehet kerülni ezt az érzést?
Sziasztok. Repülővel szeretnénk menni nyaralni, de édesanyukám nem mer. Azzal van a probléma, hogy nem szereti,nem bírja a gyomorban azt a fura érzést. Nem tudom, hogy hívják, de szerintem tudjátok mire gondolok. El lehet kerülni valahogy azt az érzést? Esetleg van valami megoldás rá? Mennyire érezhető? Fel\le szállásánál is van ilyen érzés, mennyi ideig?
Köszönöm.
Nagyon sokszor repültem már, de semmit sem szoktam érezni a hasamban. Fel- és leszállásnál a fülem szokott picit dugulni. Mást nem szoktam érezni.
Anyukád rosszul van? Mint ahogy szoktak buszozáskor, autózáskor? Akkor hányingerre kell gyógyszert bevennie.
Én ejtőernyőztem,tehát csak a felszállásról tudok nyilatkozni :)))
Igaz "csak" 8 ugrásom volt,meg ki is volt nyitva velem szemben a gép ajtaja,ahogy ültem a gépen,de Én sem éreztem azt amiről írsz.
Köszönöm mindenkinek.
Akkor lehet rábeszélem.
Azt az érzész nem birja, ami akkor van pl amikor autóval egy dombon hirtelen,gyorsan mész le. De ezek szerint az hamar elmúlik, vagy nincs is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!