Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair-nél a Wizz Discount...

Wizzair-nél a Wizz Discount Club kártyával Standardról Csoportos tagságra váltás?

Figyelt kérdés
Idén június elején fog lejárni a Standard tagságom, de ha például most csoportosra váltanék (ami +10ezer, mert ugye a standard 10ezer egy évre, a csoportos pedig 20), szóval ha csoportosra váltanék, akkor hogy lenne az érvényessége? Attól kezdve számítana az egy év, amikortól kibővítettem csoportosra? Vagy?

2017. ápr. 13. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, onnantól, hogy váltasz.
2017. ápr. 13. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, csak érted, például ha jún.10.-én jár le, és én június 10.-én kibővítem csoportosra +10.000-ért, akkor még +1 évre, tehát 2018.június 9.-ig érvényes a csoportos tagság? Úgy, hogy ha mondjuk 1 napot még vártam volna, akkor ugyanezt csak 20.000-ért tudtam volna megtenni? Vagy ez úgymond egy rejtett "kedvezmény" a wizzairtől azoknak, akik legalább a standardot megvették?
2017. ápr. 13. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:
*június 9.-én
2017. ápr. 13. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Most rákerestem, és hülyeséget írtam.

Azt írják, hogy váltás nem hosszabbítja meg az érvényességet.

2017. ápr. 13. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm!!
2017. ápr. 13. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!