Ezt meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Most lehet hogy baromi nagy hülyeséget kérdezek (előre is elnézést) szóval arról van szó hogy ha repülök pl és szeretném ha az ismerősöm aki kikisér bejönne velem a tranzitba várakozni, akkor úgy oldanánk meg hogy ugye én a jegyemmel nyitom a kaput és ketten gyorsan átmegyünk. Ez nem bűncselekmény szerintem max ő a kijáraton kimegy mikor én elindulok a géphez2017. ápr. 11. 20:25
2/9 A kérdező kommentje:
Nem csínytevés.
2017. ápr. 11. 20:33
3/9 anonim válasza:
Voltál már valaha reptéren, Kérdező?
A benti váró-részre a security check-en keresztül vezet az út, ahol nem csak "kinyitják a kaput, te meg átrohansz", hanem tüzetesen átvizsgálnak téged is és a beszállókártyádat is.
Oda ugyan senki nem jut be, aki nem utazik, már csak azért sem, mert ott duty free boltok vannak. Szerinted oda bejárkálhat bárki? Gondolkodjál már egy kicsit! Főleg, amióta állandó terror-készültségben van minden ország, senki nem rohangál egy reptéren csak úgy ide-oda. Ha megpróbáljátok, akkor egyikőtök sem megy egy börtöncellán kívül sehova.
4/9 A kérdező kommentje:
Többször repültem, és a security-nél nem nézték a jegyet. Tudom ettől még ugyanaz a helyzet, csak egy észrevétel.
2017. ápr. 11. 20:52
5/9 A kérdező kommentje:
Már éppen a reptérnek akartam emailt írni ezzel kapcsolatban mikor jött a válasz :)
2017. ápr. 11. 21:06
6/9 anonim válasza:
Pont tegnap próbálta meg ezt eljátszani 2 utas. Csak az elsőt engedték be.
Egy repteres.
7/9 A kérdező kommentje:
De ha mindkettő utas volt, akkor hogyhogy csak az egyiket?:D
2017. ápr. 11. 21:27
8/9 anonim válasza:
Ha nincs jegye a màsik fèlnek, nem mehet be sehova vele.
9/9 anonim válasza:
Csak az egyikőjük beszállókártyája volt meg. A hölgyet vissza is küldték a check-inbe.
Egy repteres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!