Tudom, hogy buta kérdés, de sose repültem még és egy olyan dolog érdekelne hogy csatos pothajam van, ami azt jelenti fém kis csatok vannak a hajamba ezzel atengednek a kapun, vagy érdemes más módszerrel megcsinaltatni?!
Csatok helyett használj pillanatragasztót.
:)
A póthajjal vigyázni kell, mert gyors a repülő, és ezért nagyon lobog.
Mindig tekerd majd fel az ablakot.
:D :D :D Marhák :)
Komolyan: talán besípolsz, de akkor áttapogatnak, látják hogy nincs robbanóöved, aztán annyi, repülhetsz. Minek tetted más ember szőrét a fejedre, olyan undi a gondolat.
Be fogsz sipolni, de amugy nem problema, max ket lehetoseg van :
- vegigvezetik rajtad a scannert es meglatjak hogy ott sipol
- levetetik veled, ahogy az osszes ekszert, orat, ovet, cipot stb.
A melltartom is be szokott sipolni, azt meg soha nem vetettek le. Mondjuk igaz, hogy Europaban a legtobb helyen nincs elzart helyiseg hogy levetkozz. Amerikaban van, a tesomnak a fejkendojet pl mindig levetetik (ortodox zsido, ezert hord fejkendot)
De a pothajjal elofordulhat, plane hogy a femcsat lehet eles, ami alkalmas lehet pl szurt / vagott seb okozasara.
Ha nem akarsz problemat es nem akarod hogy levetessek veled a beszallas elott, akkor szerintem ne utazz pothajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!