Nem értem a wizz air-t és a Ryan air-t. Valaki el tudná magyarázni?
A wizz air azt írja a csecsemővel utazásnál h az ingyenes kézipoggyász helyett ingyen vihetem a babakocsit.
Na most ezt úgy érti h gyerek poggyásza helyett? vagy h az én poggyászom helyett.
A Ryan air meg azt írja h ingyen vihető 2 tárgy a csecsemőknek: 1 babakocsi, 1 autósülés, és a 2 ingyenes POGGYÁSZ mellett díj ellenében feladhatok csecsemőfelszerelést.
Na most a kérdésem itt az lenne h a 2 ingyenes poggyásznál a babakocsira meg az autós ülésre gondolnak? és milyen csecsemőfelszerelést tudnék feladni a raktérbe?
A wizz air folytatódik:
Szóval poggyász helyett ingyen babakocsit vagy babaülést vihetek magammal
Alatta ezt írja:
Csak akkor vihetem ingyen magammal ha külön ülőhelyet vásárolok (a babakocsinak??? vagy a gyereknek?)
Miért nem képesek befejezni azt a rohadt mondatot??!!!
Aztan a Ryan air meg írja h feladható poggyász 10 euró max 30 kiló, alatta meg magyarázat nelkül kisbetűvel h max 10 kiló (na most ezt mire írták??)
Mindjárt belinkelem, lehet csak en vok ilyen értelmi fogyatékos....nagyon felbosszantott
Wizzair: a csecsemőnek nem kézipoggyászt vihetsz, hanem babakocsit. Ha nem veszel neki külön helyet, akkor a raktérben utazik a babakocsi, ha veszel külön helyet, akkor felviheted az utastérbe.
Neked emellé lehet egy saját kézipoggyászod (a kicsi ingyenes, a nagy fizetős, mint wizznél szokott lenni).
Ryanairnél felvihetsz ingyen egy babakocsit és még egy második tárgyat, ami vagy autósülés, vagy gyerekágy, vagy ülésmagasító. A babakocsit a raktérbe teszik és érkezés után rögtön megkapod. Ha a babakocsi mellett a felsoroltak közül nem egy, hanem két tárgyat akarsz felvinni, szerintem arra gondolnak csecsemőfelszerelés néven, az már fizetős.
Ryannel ezek szerint jobban jársz szerintem.
köszönöm szépen.
Igen a Ryan air lenne jobb, csak az úgy nézem nem indul a közelebbi reptérről.
De még átnézem :)
A wizzair-nél a kisbabának(0-2 év) és a kisgyereknek(2+) is ha van babakocsija (akár 1 részes,akár több) / gyerekülése,azt ingyen fel lehet adni csomagként.
A kisbabának lehet egy kicsi csomagja is a szükséges holmikkal.
(ha kisgyerekről van szó ,akkor ő ugyanolyan ,mint egy normál utas, jár neki a sima kisméretű kézipoggyász,mint neked,vagy amit megveszel még(nagyméretű,feladott stb)
Azt írja a Wizz air:
-kézipoggyász helyett babakocsi vihető fel a fedélzetre ingyen
-csak akkor vihető fel a fedélzetre ha külön ülőhrlyet vásárolunk neki
Na most akkor az nem is ingyenes...az ülőhelyet meg kell fizetni...
Es akk ha nem viszek fel a federzetre babakocsit hanem lent a lepcsőnél átadom akk vihetek ingyenes poggyászt a gyereknek akkor ha az ölemben utazik vagy nem?
Bocsi a sok kerdésért de számomra nagyon n értelmesen fogalmaznak és nem akarok ott kellemetlen szituációba kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!