Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha Korzikára mennénk, melyik...

Ha Korzikára mennénk, melyik légitársasággal, melyik reptrérre lehet menni Pestről?

Figyelt kérdés

Azt írta az egyik keresőoldal, hogy tőlünk nem lehet közvetlenül Korzikára utazni. De akkor hogy lehet eljutni oda? Így még sose mentünk sehova; max. tömegközlekedni kellett a reptérről a szállásig.

Abban is benne lennénk, ha első éjszaka máshol kéne emiatt megszállni, legalább más környéket is felfedeznénk, de egyelőre csak azt tudom, hogy szép hely, beszélem a nyelvüket és jó lenne ott nyaralni, szóval jól jönne pár tanács olyanoktól, akik már jártak ott. :)

2017. jan. 2. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Valóban nincs közvetlen járat, viszont a Wizzair repül Algheroba ahonnan némi busz + komp kombinációval máris szeretett szigeteden találhatod magadat.

A másik lehetőség egy Easyjet átszállás például Bázelben vagy Genfben. De ezt gondolom láttad már.

(Mellesleg nem maradsz le semmiről, ha Algheroból nem mész tovább és Korzika helyett Szardíniával kezded a környék felfedezését. Ott is jó nyaralni és az egyszerű utazás a jó utazás. A megideologizált nyakatekert "elmegyek Korzikára mert az olyan szép lehet" meg a nem jó utazás). De a te dolgod

2017. jan. 2. 14:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Szardínián is gondolkoztam, csak eddig mindig úgy volt, hogy kaptam jeleket arra, hogy hová menjünk, és jó, hogy hallgattam rájuk. :) Ezért idén Korzika. De persze ártól függően azért Szardíniát is szemmel fogom tartani. :)

2017. jan. 2. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Közvetlen nincs, de ha beírod bármely keresőbe, találni fogsz átszállással.

Én pár éve vuelig-el mentem barcelonai átszállással, meg norwegian-nel is voltam ha jól emlékszem.

2017. jan. 3. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja, ha te ilyen jeleket kapó fajta vagy, akkor próbáld meg, hogy legközelebb nem itt próbálsz okosodni, hanem merjél bízni azokban az üzenetekben. Nincs értelme készülnöd, kérdezősködnöd, elég csak nekiindulnod úgy dél-délnyugatnak.

Lehetőleg gyorsan, egyeenesen és a megérzések után menj, ne hallgass senkire, a józan észre különösen ne.

Sok sikert az életben.

2017. jan. 3. 18:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, az utolsó szarkasztikus akart-e lenni, mindenesetre a vaktában nekiinduló típus azért nem vagyok, és a józan ész mellőzése is ritka nálam, főleg, hogy ezeket a jeleket úgy értettem, hogy beszélek pár nyelven és tavaly pl. többször spanyolok szólítottak meg, hogy igazítsam útba őket, meg új könyvek érkeztek a könyvtárba pont aznap, hogy arra jártam és pont egy olyan útikönyv volt legfelül.. És olyan jó nyaralás kerekedett belőle, hogy csak na.:)

Most hasonló van a franciával..

De mivel a pénz nem áramlik hozzám úgy, ahogy ezek a jelek, gondoltam, lehet tippje valakinek, hogy hogy érdemes oda elvergődni.:) Pláne, hogy a nem-közvetlen helyek mindig drágábbak. :-/

2017. jan. 4. 09:40
 6/6 anonim válasza:
Parizsba menjetek , es onnan az air corsal a szigetre
2017. jan. 9. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!