Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Seychelles-re repulnek a...

Seychelles-re repulnek a csaladdal, (2 felnot 1 csecsemo) nem talalok 400000ft alatt jegyet. Nem baj ha nagy kerulot kell tenni? Idonk tobb van mint penzunk.

Figyelt kérdés

2016. dec. 11. 18:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Bocsánat, hogy nem tetszik egy olyan "válasz", ahol undorító módon okoskodsz, és osztod az észt, ahelyett, hogy normálisan válaszolnál. A kérdező félreérthetően fogalmaz, mivel én például nem értem, hogy egy főre érti a 400e forintot, vagy összesen. Nyilván két (vagy három, nem tudom, hogy a gyereknek kell e fizetni) főre nem lesz ezalatt jegy. De ha egy főre érti, akkor jogos, hogy nem akar ennyiért repülni. De igazából lényegtelen, mert ahelyett, hogy ti normálisan válaszolnátok, nekiálltok fröcsögni. Ezzől a "proli"zástól meg már hányok, komolyan, ti mindenkire képesek vagytok rámondani, hogy proli.
2016. dec. 12. 12:46
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Szó nem volt okoskodásról!Csupán egyet értettem valakivel,majd jöttél a "visszataszító" dumáddal!

De amugy rendkívül kíváncsi vagyok,hogy akkor te milyen "normális" választ tudsz adni egy ilyen kerdesre!Meg szerintem az csak neked nem egyertelmű,hogy az egesz familia akar ennyiből utazni,csak innentől meg nem értem az egészet,mert ha már a repjegyre sincs pénz,akkor mégis mit akarnak csinálni egy ilyen fogalmazzunk úgy,hogx nem az olcsóságáról híres helyen!?!

2016. dec. 12. 13:02
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos a 200 ezer/fos repjegy ar nagyon is realis. Ennel olcsobban nem igazan fogsz talalni, meg ha at is szallsz tobbszor, ami amugy meg egy felnottnek se tul kellemes, nem hogy egy babanak.
2016. dec. 12. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:

Egyreszt 200 ezer alatt valoban nem talalsz fejenkent jegyet, es az meg olcsonak szamit, mert inkabb kozelit a 300-hoz ha euroban szamolom (meg innen tolunk a szomszedbol is, ahonnan csak 4 ora repules es van kozvetlen jarat, nem uszod meg 5-600 euro alatt).

Masreszt kisbabanak is kell fizetni, de csak 30%-ot.

Harmadreszt ez meg csak az eljutas, helyben sajnos horror arakra kell szamitani (lattam en mar 100 euroert a paradicsom vagy hus kilojat arrafele...)

Ha idotok tobb van, mint penzetek, akkor messze nem Seychellest ajanlanam. Rodrigues pl sokkal szebb, olcsobb, felfedezetlen, Mauritiuson keresztul lehet eljutni mivel hozzajuk tartozik. (Igaz ott elsosorban a tengerparton lehet fekudni, mast nem nagyon lehet csinalni, bar ez Seychelles-re is igaz vegulis...)

2016. dec. 13. 04:46
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

"Idonk tobb van mint penzunk."

Akkor vazze menjetek gyalog!

(De a csecsemő nélkül!)

2016. dec. 13. 04:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Annál a légitársaságnál egyébként ahol én dolgozom a 2 év alatti kisbabának csak a 10%-át kell kifizetni (szerintem ez mindegyik légitársaságnál így van), ha nem foglal el egy ülést, hanem az anyuka ölében/babakosárban utazik.
2016. dec. 13. 10:10
 17/21 A kérdező kommentje:

nem csoroskodni megyunk,csak ott meg nem voltunk.

az utazas a hobbim 1 milliot szanok kb. 20 napra repulovel.

mivel be akarom jarni a vilagot (neha csaladdal)oda kell figyelnem az arakra...

2016. dec. 13. 18:49
 18/21 anonim ***** válasza:

1 millio forint az kb 3000 euro mai aron szamolva. Az bizony 2 fonek + baba (neki mondjuk a szallas meg a legtobb dolog ingyen van) eleg keveske Seychelles-en. Persze ki lehet hozni, ha nem szerveztek kulonos programokat, illetve talaltok egy helyet ahol jo aron van pl felpanzio, de Seychelles meg foszezonon kivul is inkabb a 2000-2500 euros arkategoriaban van fejenkent, es nem 20 napra, hanem inkabb 10.

Utolso elotti : nalunk sajnos a tengerentuli utakon mindig kb 30%-ot fizettem a gyerekert, amig 2 ev alatt volt :( most meg mar 70%-ot (most 3 eves)... Mondjuk az elkepzelheto, hogy az illetek miatt jott ki ennyire, nem bontottam szet, hogy mi a jegy es mi az illetek... sot az eves 300 euros bont is ugy kapjuk a regionalis onkormanyzattol (amit repulojegyre lehet felhasznalni) hogy a gyereknek 2 ev alatt 30%, 2-16 kozott 70%, afelett 100%...

2016. dec. 14. 04:07
 19/21 anonim válasza:
Utazási irodánál érdeklődtél már? Szerintem így olcsóbb és biztonságosabb is, mint magánúton lebonyolítani.
2017. jan. 7. 08:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Seychelles teljesen biztonsagos, es joval okcsobb maganszervezesben mint irodaval. Kb 30-40% is lehet a kulonbseg.

Irodak eleve szinte csak egy bizonyos szintu szallasra szerveznek. Maganszervezesben van lehetoseg akar B&B-ben is megszallni. A kaja mindenkepp draga, nem ritka az 50 euros paradicsom kilonkent es a 100 euros hus sem. A taxi ara is az egekben van a turistaknak.

2017. jan. 7. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!