2017 januárjában szükséges már útlevél Angliai repülőútra?
2017 januárjában terveznék Angliába utazni ismerőshöz (jobb esetben), azonban útlevelem még nincs.
A jelenlegi körülmények között elméletileg még EU-tag az Egyesült Királyság, és a negyedév végéig szinte esélytelen, hogy bármi előrelépés is történjen az ügyben.
Viszont mivel nem teljesen tiszta a helyzet, ezért kérdezem, hogy egy angliai repülőúthoz (csak oda), szükséges-e az útlevél vagy pedig elég a személyi is (kártyás, nincs 5 éves)?
Te értelmes embernek tűnsz, képes vagy a kötőjeles szerkezetek szabatos használatára.
Pontosan használod az alanyt, az állítmányt, oda teszel nagybetűt ahova kell, képes vagy összetett mondatokban fogalmazni. Kitűnsz a gyakorikérdések hibbant kérdezői közül.
Mégis valami nagyon butát kérdeztél.
Miért teszed ezt, ó mondd?
Az elméleti választ tudom, ismerem a kereső fogalmát, csak még nem repültem, és külföldre is egyszer utaztam csak
Most viszont nagyon indokolt lenne megragadni a lehetőséget, és szeretnék biztosra menni, mert a kint lévő ismerősöm se tudta megmondani hirtelen. Elnézést, ha buta a kérdés, de azért szeretnék rá választ kapni.
Most komolyan. Aki ennyire jól ír/fogalmaz, hogy kérdezhet ekkora butaságot?
Nem azért butaság, mert nem tudsz valamit, hanem mert nem hiszem el, hogy 1. nem tudtál volna visszaolvasni - ugyanis naponta minimum hárman felteszik ezt a kérdést... 2. nem tudtál volna máshol utána nézni.
Cikkek százai - nem: ezrei - foglalkoznak a Brexit kérdésével, és mindenhol leírják, hogy:
- még azt sem tudják, hogyan kezdjenek neki
- még nem 100%, hogy lesz egyáltalán
- ha lesz is, onnantól, hogy elkezdődik a folyamat, minimum két év.
Ez idő alatt a schengeni és utazási szabályok nem változnak!
Az meg pláne szomorú, hogy egy kint élő ember nem tudja, mi van a saját országában.
Nem csodálom ezek után, hogy csak lestek a szavazás után... ha ennyire képben van mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!