Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miért csinálja ezt az ismerősöm?

Miért csinálja ezt az ismerősöm?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kiment Londonba 4 napra. De előtte 1 héttel már minden nap kirakott 5 képet közösségi oldalakra, hogy ő most éppen csomagol, éppen a repülőjegyével pózol stb. Most hogy már kinnt van már napi 30 képet rak ki. Miért? Azt elhiszem ha valaki mondjuk Hawaiira megy akkor ennyi képet kirak, na de London?
2016. dec. 2. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Vannak ilyen prolik. Most ismerkedtek meg a par ezer forintos repjegyekkel biztos.
2016. dec. 2. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Én azok után, hogy sokan kirakják az "éppen ezt ebédelem" vagy " nézzétek, a kicsikém most először kakált a bilibe" képeket azóta semmin sem akadok ki.. Vannak akik a facen élik a minden napjaikat. Lelki szegények, csak sajnálni lehet őket.
2016. dec. 2. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Vannak ilyen emberek akik még nemi eletet is a fészbukon élnek........megy a rongyrazas,es kozben altalaban ők a legcsorobbak....anyagilag meg lelkileg is....
2016. dec. 2. 16:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Na végre, valaki csak kimondta helyettem is! Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz!
2016. dec. 2. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Nincs ezzel semmi gond, mindenki azt tesz ki, amit akar, ez a közösségi oldalak alapja. Ha nem tetszik ne nézegesd vagy ne kövesd a barátod posztjait.
2016. dec. 2. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező!

Már meg ne haragudj, de mivel te is állandóan ezt nézegetted,

pont a hozzád hasonlók miatt csinálják.

(Vagy beismered, vagy lepontozol.)

2016. dec. 2. 23:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van :D nem kell nézni én se leszek ideges :D
2016. dec. 3. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg akarja mutatni, hogy milyen nagyszerű dolgot ért el az életben. Neki ez már teljesítmény.
2016. dec. 3. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Van aki már azt is posztolja ha a szomszéd városba átmegy vmi fesztiválra.

Én idén jóformán csak azt posztoltam mikor USA-ban voltam de az azért mégiscsak Amerika és nem London :D

2016. dec. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!