Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hova mentek jövőre nyaralni?...

Hova mentek jövőre nyaralni? Mikor veszitek meg a repjegyet?

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 12:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
MO-on kirándulunk, és sosem utazom repülövel.
2016. nov. 29. 12:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Direkt ezert a repules kategoriaba raktam! :)
2016. nov. 29. 12:09
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Nyaralni nem járok, tavasszal és ősszel szoktam utazni. 2017-ben egyelőre egy március végi kirándulás van betervezve. A repjegyet már októberben megvettem. Münchenbe megyek. Valószínűleg ősszel Londonba utazok, kb másfél hónappal előre szoktam megvenni a fapados repjegyet, mert akkor a legolcsóbb.
2016. nov. 29. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:

4 lehetoseg Bolivia, Madagaszkar, Guatemala vagy Etiopia

Most mar barmikor amikor nekem kedvezo aron lesz repjegy.

2016. nov. 29. 13:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Nalunk mindig spontan alakulnak az ilyen utazasok, tehat az a "4-5 honappal nyar elott megtervezem, es jo lesz nekunk", nalunk abszolut mukodeskeptelen. Tavaly Antalyaban voltunk julius kozepen, es azt hiszem julius elsejen vettuk a jegyeket :").
2016. nov. 29. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Kanadába. Tavasszal (április-május körül).
2016. nov. 29. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
USA, tavasz végi utazással. Jegyvásárlás amint a főnököm jóváhagyja a szabadságomat.
2016. nov. 29. 13:38
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Februar vegen Teneriffere, a repjegy csomagban volt a szallodaval, valamikor aprilisban foglaltuk. Nyaron Olaszorszag, de oda autoval megyunk.
2016. nov. 29. 14:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Márciusban Finnország, kb. két hete ránéztem a norwegian honlapjára és nagyon jó áron voltak jegyek, úgyhogy megvettem.

Júniusban Milosra tervezünk menni, Athénba repülnénk, és onnét komppal. A jegyeket szerintem február környékén veszem meg.

Régebben imádtam a spontán utakat, most már 4 kisgyerekkel (2 4 éves és 2 fél éves) muszáj mindent előre tervezni. Ha nagyobbak lesznek visszatérünk a spontán utazásokhoz.

2016. nov. 29. 16:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Tokióba utazunk tavasszal, erre már megvannak a jegyek.

Görögországba nyár közepén, még pontosan nem terveztük meg ezen belül merre

2016. nov. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!