Hova mentek jövőre nyaralni? Mikor veszitek meg a repjegyet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 12:05
1/14 anonim válasza:
MO-on kirándulunk, és sosem utazom repülövel.
2/14 A kérdező kommentje:
Direkt ezert a repules kategoriaba raktam! :)
2016. nov. 29. 12:09
3/14 anonim válasza:
Nyaralni nem járok, tavasszal és ősszel szoktam utazni. 2017-ben egyelőre egy március végi kirándulás van betervezve. A repjegyet már októberben megvettem. Münchenbe megyek. Valószínűleg ősszel Londonba utazok, kb másfél hónappal előre szoktam megvenni a fapados repjegyet, mert akkor a legolcsóbb.
4/14 anonim válasza:
4 lehetoseg Bolivia, Madagaszkar, Guatemala vagy Etiopia
Most mar barmikor amikor nekem kedvezo aron lesz repjegy.
5/14 anonim válasza:
Nalunk mindig spontan alakulnak az ilyen utazasok, tehat az a "4-5 honappal nyar elott megtervezem, es jo lesz nekunk", nalunk abszolut mukodeskeptelen. Tavaly Antalyaban voltunk julius kozepen, es azt hiszem julius elsejen vettuk a jegyeket :").
6/14 anonim válasza:
Kanadába. Tavasszal (április-május körül).
7/14 anonim válasza:
USA, tavasz végi utazással. Jegyvásárlás amint a főnököm jóváhagyja a szabadságomat.
8/14 anonim válasza:
Februar vegen Teneriffere, a repjegy csomagban volt a szallodaval, valamikor aprilisban foglaltuk. Nyaron Olaszorszag, de oda autoval megyunk.
9/14 anonim válasza:
Márciusban Finnország, kb. két hete ránéztem a norwegian honlapjára és nagyon jó áron voltak jegyek, úgyhogy megvettem.
Júniusban Milosra tervezünk menni, Athénba repülnénk, és onnét komppal. A jegyeket szerintem február környékén veszem meg.
Régebben imádtam a spontán utakat, most már 4 kisgyerekkel (2 4 éves és 2 fél éves) muszáj mindent előre tervezni. Ha nagyobbak lesznek visszatérünk a spontán utazásokhoz.
10/14 anonim válasza:
Tokióba utazunk tavasszal, erre már megvannak a jegyek.
Görögországba nyár közepén, még pontosan nem terveztük meg ezen belül merre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!