Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repülőterek honlapjain...

A repülőterek honlapjain miért csak az előző napig lehet visszakövetni a járatokat?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet mondjuk több héttel, vagy legalább 3 hónappal? Esetemben arról van szó, hogy jövő héten repülök, és létfontosságú lenne, hogy a gép szinte semennyit ne késsen. Szívesen visszakövetném, hogy azon a napon (péntek) ez a számú gép mennyire gyakran késett eddig. De erre ugyebár nincs mód.
2016. szept. 16. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
A késéshez qrvára semmi köze annak, hogy a hét melyik napja van.....
2016. szept. 16. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:
1: De tudod, létezik valami, amit statisztikának hívnak. Ha például egy esős időjárásáról híres országba repülök, egy ilyet nézegetve ki tudnék kalkulálni egy százalékos arányt, hogy mekkora az esélye a késésnek.
2016. szept. 16. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor arra is irj fel egy algoritmust legyszi, hogy mi van ha a tovabbindulo gep kesobb erkezik, mi van ha tulzott forgalom van a legterben es epp nehezebb leszallni stb. En egy adott jarattal utazom mindig mar honapokot ota, es megsem tudnam megmondani hogy valoszinuleg kesni fog-e vagy sem, mert megjosolhatatlan korulmenyek vannak. Plane egy repteri "menetrendben".
2016. szept. 16. 10:37
 4/9 A kérdező kommentje:
3: Ettől füöggetlenül igazán elérhetővé tehetnák az egy napnál régebb fel- és leszállásokat is. Több olyan helyzet is adódhat, hogy fontos lehet megtekinteni.
2016. szept. 16. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Így van, pl ha fel akarod robbantan ia repülőteret jó tudni, hogy mikor van ott a legtöbb ember.

Ad2, az időjárás kaotikus rendszer, szval lehet kicsit vissza kéne venni az arcodból, amíg nem tudod mi az és miért törölteti ki a statisztikádal a feneked 1 perc alatt. Arról nem is beszélve, hogy kb se matematikai tudásod, se szuperszámítógéped, se millió dolláros megfigyelő rendszered nem sűrűn lesz még egy becsléshez se.

2016. szept. 16. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
megcseszheted a statisztikát. én mikor mentem Barcelonába, előtte követtem flightradaron a gépem minden nap. kivétel nélkül mindig pontos volt. utazás napján viszont 3 órás késéssel indultunk. ennyit a nagy statisztikáról
2016. szept. 16. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Flightaware-on meg tudod nézni. Tessék, egy példa:

[link]

2016. szept. 16. 12:30
 8/9 A kérdező kommentje:

5: Mert a jelenlegi helyzetben szerinted a terroristák nem tudják kiszámítani, hogy mikor van ott a legtöbb ember?

Én olyasmire gondoltam, hogy ha mondjuk valaki egy mulasztást vagy ilyesmit utólag avval magyaráz, hogy akkor késett a gépe, utólag le lehetne ellenőrízni.

2016. szept. 16. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Vannak erre oldalak, több is.

Pl. flightradar24, flightsats

A flightradarnál 1 hettel előttig tudsz csak keresni, persze ha fizetsz azt hiszem akár 1 év is elérhető.

Flightstatsnál regisztrálni kell (Tools -> Historical Flight Status)

2016. szept. 17. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!