Szeptemberben 2 hónapra külföldre utazom, és még sosem utaztam repülővel. Miket vihetek magammal? Tudom, hogy a kézipoggyászban pl nem vihetek ollót,10 x 100ml folyadéknál többet, stb.
Figyelt kérdés
A rendes poggyászban (tehát amit nem viszek fel magammal az utastérbe) vihetek fehérjeport? Zacskós vagy tartós ételt? Kisollót? Tusfürdőket, samponokat? Minden hasznos a témába vágó ötletet szívesen fogadok.2016. szept. 4. 23:11
1/4 Carragher_x válasza:
2/4 anonim válasza:
A feladott poggyászba mehet minden, ami nem illegális.
3/4 anonim válasza:
Hát mondjuk ezt úgy naponta háromszor megkérdezik...
4/4 mytravel válasza:
Vigyél magaddal az idöjáráshoz megfelelö ruhákat, a többit én a helyedben megvenném ott! Nem irtad hova mész de tusfürdöt, sampont stb. mindenhol találsz hacsaknem valami elvetemült helyre tartasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!