Mibe csomagoljam a füstölt sonkát és kolbászt, hogy a bőröndben semmi ne vegye át a szagát, míg repülök? (4 órát)
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 20:05
1/14 anonim válasza:
Semmibe, hagyd otthon, ugyanis hús- és tejtermékeket nem vihetsz magaddal. Ha elkapják, nem csak szétszedik a csomagodat, de még jó kis büntetést is fizethetsz.
2/14 A kérdező kommentje:
sehol sem lehet dugiba?
2016. aug. 27. 20:14
3/14 A kérdező kommentje:
vagyis sehogy
mindenesetre köszi
sajnálom,mert egy külföldi barátomnak vittem volna
2016. aug. 27. 20:15
4/14 anonim válasza:
Én nem reszkíroznám. Tesómékkal kivetettek az őrölt paprikát...szóval szerintem hanyagold, vigyél valami mást, ami magyaros!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget
2016. aug. 27. 20:39
6/14 anonim válasza:
Em mindig viszek magammal valami szarazkolbaszt, soha nem volt gond. Tedd bele a pattintos legmentesen zaro zacskoba.
7/14 anonim válasza:
Hústermékeket nyugodtan vihetsz. Pakold a feladandó bőröndbe, az nem zavar senkit. Csak arra az egyre figyelj, hogy a célország vámszabályzata mennyit enged be.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2016. aug. 28. 01:24
9/14 anonim válasza:
Attól függ hova utazol.pl Dubaiba disznót nem kéne vinni.
10/14 anonim válasza:
7.-s, 6.-s vagyok Iránba is vittem disznóból készült kolbászt, szalámit és szerinted érdekelt valakit? Legfeljebb azt mondtam volna ahogy marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!