Bp. -Kanári szigetek hány óra a repülőút? És milyen tapasztalaitok vannak a szigetről?
És mégis melyik szigetről?
Még mielőtt visszarnád hogy mindegy,szolok hogy akkor nekem is mindegy!
Igaz, hogy hetente 2-3 alkalommal repülök oda-vissza, de még sohasem gondolkodtam el ezen a kérdésen.
No majd most a hétvégén odafigyelek jobban.
Fogsz egy repülőjegy kereső oldalt, és kikeresed.
A szigetről való tapasztalatokat pedig legjobban egy könyvtár látogatással összekötött útikönyv olvasgatás alapozhatná meg leginkább.
Mi az hogy melyik szigetről?
Bp.-Kanàri szigetek.
Szerintem értelmezd a kérdêst mielőtt azt talàlgatod,hogy mit fogok vàlaszolni kedves 1.
Látjuk, az útnak a legeslegelején vagy. De legalább már tudod, hogy hova mész.
Most pihenj egy picit, mert ez bizonyára nagyon megerőltető lehetett, de holnap tényleg nem úszod meg, hogy bemenj abba a könyvtárba, és kivedd azt a könyvet.
Az internet korában van egy csomó útleírás, blog, film a youtube-on, stb. Miért nem ezeket olvasgatod?
A menetidő meg tényleg ott van a repjegyes oldalakon, rohadt nehéz 2 kattintás.
"Szerintem értelmezd a kérdêst mielőtt azt talàlgatod,hogy mit fogok vàlaszolni kedves 1."
Szerintem meg hozd az ellenörződet mert egy földrajz 1-est be kell írjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!