Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hol és mikor kell jelezni a...

Hol és mikor kell jelezni a légitársaságnak ha vegetáriánus ételt szeretnék? (British Airways)

Figyelt kérdés

2016. aug. 14. 10:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Az oldalukon kell hogy legyen ilyen opció, ha tengerentúlra utazol. Amúgy senkit nem érdekel, ha te Vega vagy, max nem eszed meg a szendvicset. Pár órás útnál nem foglalkoznak ilyennel
2016. aug. 14. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
2016. aug. 14. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
18%

1. Látszik, hogy még nem utaztál repülővel. 2-3 órás úton is szolgálnak fel ételt, kis szendvicseket általában; a low cost légitársaságoknál nem lehet előre kiválasztani milyet kérsz (a fedélzeten kérdezik meg, általában sonkás vagy sajtos szendvics áll rendelkezésre,a sajtos természetesen húsmentes). A nagyobb légitársaságoknál előre választható a check-in-nél a vega/kóser/gluténmentes stb. opció.

De vegetáriánus opció minden esetben van, még a rövidtávú utakon is.

2016. aug. 14. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Tévedsz, utolso. Elég sűrűn utazom és nem viccairrel. Tisztában vagyok vele, hogy szolgálnak fel szendvicset rövidtávú úton is : ellenben a menü nem valaszthato, max nem fogadod el amit adnak. De hajrá, ha szerinted Igen, akkor segíts a kedves kérdeznék, mégis hogy jelezze. Én segitsegkeppen belinkeltem neki az oldalt - te mégis mivel segítettél?
2016. aug. 14. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
igaza van az elsőnek, a rövid utakon extra ritkán van választási lehetőség a "kéred a szendvicset vagy nem?" opciókon kívül
2016. aug. 14. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
21%

"How can I order my special meal?

You can request your special meal through Manage My Booking as soon as you have a confirmed booking with us on any of the following flights:

longhaul routes, including flights operated by Openskies

Club Europe

Euro Traveller to or from Athens, Bucharest, Istanbul, Kiev, Larnaca, Sofia, St Petersburg, Mahon, Palermo, Chania, Kalamata, and Biarritz

Please note: We cannot offer all special meals on all flights, there may be flights when we cannot supply your chosen meal."

2016. aug. 14. 11:36
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Hát nem tudom ti mivel utaztok, de pl. a Eurowingsnél, Lufthansánál, Swissnél, stb. mindig van vegetáriánus opció, mint írtam a rövidtávú utakon is. A nagyon olcsó, fapados járatokon nem csodálom, hogy nincs; de a British Airwaysnél el sem tudom képzelni, hogy ne lenne! Innéttől kezdve az első rémhírei csak trollkodás.
2016. aug. 14. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

swiss-szel utaztam zürichbe nemrég, pont nem volt semmi választási opció

germanwingsnél egy alkalommal volt sajtos szendvics is a húsos mellett

brussels-en még vizet se kaptunk ingyen, pedig az se fapados

united airlines 6 órás útján kaprunk 2× inni vizet, meg egy 30g-os ereccsomagot

2016. aug. 14. 12:24
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
de rohadt egyszerű a fenti linken meg kell próbálni az adott járatra vega menüt kérni
2016. aug. 14. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:

A trollkodasra reagálnék: direkt bemasoltam, hogy milyen esetben lehet kérni külön menüt a Britishnel. Ha nem tudsz angolul, az nem az én problémám, hanem a tied, de segítek, fordítok neked:

Hosszútávú utak, ide értve az Openskies által működtetett járatokat is

Club Europe -ez business class

Euro Traveller a következő oda induló vagy onnan érkező jaratokon Athens, Bucharest, Istanbul, Kiev, Larnaca, Sofia, St Petersburg, Mahon, Palermo, Chania, Kalamata, and Biarritz

Tehát, ha kérdező sima economy jeggyel utazik,pl Budapestről Londonba, nincs választási opciója.

2016. aug. 14. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!