Hol és mikor kell jelezni a légitársaságnak ha vegetáriánus ételt szeretnék? (British Airways)
1. Látszik, hogy még nem utaztál repülővel. 2-3 órás úton is szolgálnak fel ételt, kis szendvicseket általában; a low cost légitársaságoknál nem lehet előre kiválasztani milyet kérsz (a fedélzeten kérdezik meg, általában sonkás vagy sajtos szendvics áll rendelkezésre,a sajtos természetesen húsmentes). A nagyobb légitársaságoknál előre választható a check-in-nél a vega/kóser/gluténmentes stb. opció.
De vegetáriánus opció minden esetben van, még a rövidtávú utakon is.
"How can I order my special meal?
You can request your special meal through Manage My Booking as soon as you have a confirmed booking with us on any of the following flights:
longhaul routes, including flights operated by Openskies
Club Europe
Euro Traveller to or from Athens, Bucharest, Istanbul, Kiev, Larnaca, Sofia, St Petersburg, Mahon, Palermo, Chania, Kalamata, and Biarritz
Please note: We cannot offer all special meals on all flights, there may be flights when we cannot supply your chosen meal."
swiss-szel utaztam zürichbe nemrég, pont nem volt semmi választási opció
germanwingsnél egy alkalommal volt sajtos szendvics is a húsos mellett
brussels-en még vizet se kaptunk ingyen, pedig az se fapados
united airlines 6 órás útján kaprunk 2× inni vizet, meg egy 30g-os ereccsomagot
A trollkodasra reagálnék: direkt bemasoltam, hogy milyen esetben lehet kérni külön menüt a Britishnel. Ha nem tudsz angolul, az nem az én problémám, hanem a tied, de segítek, fordítok neked:
Hosszútávú utak, ide értve az Openskies által működtetett járatokat is
Club Europe -ez business class
Euro Traveller a következő oda induló vagy onnan érkező jaratokon Athens, Bucharest, Istanbul, Kiev, Larnaca, Sofia, St Petersburg, Mahon, Palermo, Chania, Kalamata, and Biarritz
Tehát, ha kérdező sima economy jeggyel utazik,pl Budapestről Londonba, nincs választási opciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!