Igaz, hogy a low-cost (fapados) 40-45 percen aluli repülöjáratokon nem kötelezö ételt osztani a steward/stewardesseknek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 21:42
11/14 anonim válasza:
Én sokszor repültem már wizzair-el és még sose volt olyan, hogy ne tolták volna ki a kocsit, az már más kérdés, hogy milyen drága :D
12/14 anonim válasza:
Osztani az ennél hosszabb utakon sem kötelező fapadosokon, legfeljebb árulni.
13/14 anonim válasza:
Szánalmas, hogy vannak olyan ostoba emberek, akik elhiszik ezt egy pilótás mesét.
14/14 Norman Bates válasza:
KLM- nel kaptam ingyen kajat, meg meg innivalot is jottek hogy wine, beer, sorft drink(ingyen). De mikor ryanair meg hasonlot hasznalok ott penzbe kerul. Wizzairrel nem repultem meg, de eddig mindig kitoltak a kis kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!