Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha külön-külön veszem meg a...

Ha külön-külön veszem meg a repjegyeket átszállással,1óra30perc elég lesz az átszálláshoz ha online checkolok be?

Figyelt kérdés
nem lesz feladott poggyász.
2016. aug. 3. 08:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

90 perc egy nem biztosított átszállásnál nagyon veszélyes dolog. Nagyon ritka esetekben, átjárható repülőtereknél, nem sztrájkveszélyes országban, kiváló időjárási körülmények esetén vállalható be.

Néhány hete egy ismerősöm majd 3 órási időt csatlakozást tartott két gép közt. Lekéste. Fizethetett keményen.

2016. aug. 3. 14:02
 12/12 aHermann ***** válasza:

Szia!

Ahogy írták előttem nagyon nem mindegy melyik reptér. Akár egy reptéren belül melyik terminál.

Még a bp-i reptér is necces 90 percre.

Mi repültünk úgy átszállással Európán belül, hogy a 1.5h az átrohanáshoz volt elég, és még extra biztonsági ellenőrzés sem volt. A gépünk landolt az egyik terminál sarkában, a másik járat meg a legtávolabbi terminálépület sarkából. (ugyanaz a légitársaság üzemeltette mindkét járatot).

Eindhovenben pl. elég a 90 perc, ha nem késik a géped.

Azért az sem mindegy mennyit kering a gép a megállásig-ajtónyitásig a reptéren. Jártam úgy szintén átszállásnál, hogy előbb landolt a gép (1h 45p volt az átszállásra megadva eredetileg), de közel fél óra volt mire kinyitották a gép ajtaját. Mire átértem a másik géphez, már bőven szálltak fel, pedig egymáshoz közel volt a két kapu.

2016. aug. 3. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!