Ha külön-külön veszem meg a repjegyeket átszállással,1óra30perc elég lesz az átszálláshoz ha online checkolok be?
90 perc egy nem biztosított átszállásnál nagyon veszélyes dolog. Nagyon ritka esetekben, átjárható repülőtereknél, nem sztrájkveszélyes országban, kiváló időjárási körülmények esetén vállalható be.
Néhány hete egy ismerősöm majd 3 órási időt csatlakozást tartott két gép közt. Lekéste. Fizethetett keményen.
Szia!
Ahogy írták előttem nagyon nem mindegy melyik reptér. Akár egy reptéren belül melyik terminál.
Még a bp-i reptér is necces 90 percre.
Mi repültünk úgy átszállással Európán belül, hogy a 1.5h az átrohanáshoz volt elég, és még extra biztonsági ellenőrzés sem volt. A gépünk landolt az egyik terminál sarkában, a másik járat meg a legtávolabbi terminálépület sarkából. (ugyanaz a légitársaság üzemeltette mindkét járatot).
Eindhovenben pl. elég a 90 perc, ha nem késik a géped.
Azért az sem mindegy mennyit kering a gép a megállásig-ajtónyitásig a reptéren. Jártam úgy szintén átszállásnál, hogy előbb landolt a gép (1h 45p volt az átszállásra megadva eredetileg), de közel fél óra volt mire kinyitották a gép ajtaját. Mire átértem a másik géphez, már bőven szálltak fel, pedig egymáshoz közel volt a két kapu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!