Mennyi egy oda-vissza repülőjegy Zürichben?
Figyelt kérdés
Augusztusban szeretnék menni svájcban,azt még nem tudom hogy mikor.Látogatóba mennék egy rokonhoz,és azért akarok repülővel menni,mert még soha nem ültem repülőn.És ha valaki tud olcsó jegyet légyszives küldje már el.2016. júl. 29. 09:43
1/6 anonim válasza:
Zürichben és Svájban nem röpködnek csak úgy a repülők. Stop.
Az összes olcsó jegyünket elküldtük már valakinek. Stop.
2/6 anonim válasza:
Hát attól függ hova szeretnél menni. Az a kérdésed mennyi egy repülőjegy bárhová, ha Zürichben foglalsz? Szerintem ugyanannyi, mintha más városban..
3/6 anonim válasza:
ZürechBE. könyörgöm tanulj már meg magyarul, értelmetlen így a kérdésed. Az előző 2 válaszoló arra válaszolt amit kérdeztél. Ha esetleg pontozni szeretnéd őket.
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem Budapestről Zürichbe,nem pedig Zürich-ből egy másik városba.
2016. júl. 29. 14:11
5/6 anonim válasza:
momondo.com
Ez például egy repjegy kereső. magad is meg tudod nézni.
Vagy skyscanner.hu
6/6 anonim válasza:
Nem Zürichben mennyibe kerül, hanem Zürichbe. Nem Svájcban szeretnél menni, hanem Svájcba. Mit küldjön el? A repülőjegyet? Nem akarok menni, hanem szeretnék... de ez már csak apróság. A többi hibát nem is írom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!