Hogyan lehet repülőjegyet foglalni Máltára?
Már voltam Máltán utazási irodán keresztül. Gondoltam, hogy most megpróbálnám utazási iroda nélkül az angoltudásomra hagyatkozva. Booking.com-on foglalnék szobát, és AirMaltával repülőjegyet.
Milyen repülőjegyet érdemes foglalni és hogyan? Mi ennek a menete?
Nem nehéz.
Repülőjegyet ha Airmaltaval akarsz repülni akkor az ő oldalukon foglalsz jegyet, vagy itt keresed meg a számodra legjobbat.
Booking.com oldal nagyon jó, és megbízható. De tanácsolom, hogy bármely szállást nézel mindig olvasd el a kritikát is. Sokat segít a döntésben
Köszönöm szépen! Találtam jónak tűnő hoteleket jó árral, jó véleményekkel, de sajnos Vallettától viszonylag távol, de a család többi tagja a főváros közelében szállna meg, hiába mondom nekik, hogy ott kifejezetten drága.
Engem eléggé meglep, hogy az általam nézett időpontokban az AirMalta-repjegy ára nagyjából a WizzAir és egyéb (pl. Turkish Airlines, Ryanair) kétszerese...
Köszönöm szépen! Megnéztem, jó ajánlatok vannak.
Nem is tudtam, hogy az AirMalta már nem is közlekedik Budapestre. Nem gondoltam volna, hiszen két éve még azzal utaztunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!