Ryanair - mennyire nézik a kézipoggyász méretét?
Rómába szeretnék utazni a Ryanairrel. A bőröndöm 21x40x56 cm a 20x40x50 cm helyett. Ilyen típusú: [link]
Akinek hasonló bőröndje van, volt vele problémája? Felengedték a gépre kézipoggyászként, vagy fel kellett adnia?
Elfogadtad a feltételeket, és vállaltad az 55*40*20-as mértet. Innentől a te magánügyed, hogy miképp reagálod le az esetleges büntetést.
Én már pakoltam át teljesen a bőröndömet, mert picit vastagabb volt, de láttam már mindenét egy zacskóba pakoló utast a bőröndöt hátrahagyva, mikor kiszámolta, hogy a büntetés több, mint a bőrönd ára.
ez tipikusan az a fajta legolcsóbb bőrönd amiről minden nem az első napját töltő reptéri dolgozó vágja, hogy nem fér bele a megadott mérethatárba.
ha szerencséd van nem kell feladni. ha nincs akkor feladatják. Hivatalosan nem viheted fel a fedélzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!