Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Utazott mar valaki gyerkekkel...

Utazott mar valaki gyerkekkel Aeroflottal? Los Angelesbol Budapestre?

Figyelt kérdés

A kerdesem a babakocsival kapcsolatos. Azt olvastam LA bol csak a nagycsomaggal lehetseges, szoval be kell csekkolni.. Visszafele nem latom , hogy gond lenne. Hivtam a legitarsasagot , de mindenki mast mond..

van valakinek tapasztalata?

2016. máj. 28. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a zavaros kérdést én nem értem de a válasz rém egyszerű, légitársaságtól független: babakocsit mindig a gép ajtajáig lehet tolni, ott elveszik, leszálláskor visszaadják. Most szépen mondd meg hogy hol olvastál és mit és igazából mit akartál kérdezni?
2016. máj. 28. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Becsekkolni mindenhol be kell, hacsak nem csak kis kézipoggyásszal mész ilyen hosszú útra :)

Nem gond sehol a babakocsi :) mi lenne a kérdésed?

2016. máj. 28. 12:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Elnezest, eszre sem vetttem, mennyire zavarosan fogalmaztam meg a kerdest..

Baby stroller

You may continue using the stroller checked as baggage up until boarding.

Upon arrival, the stroller will be returned to the passenger directly at the aircraft door.

If you want to use this service, please inform the staff at check-in, as the stroller must be labelled with a special tag (DAA – “Delivery at Aircraft”).

ATTENTION

This service is not available at the following airports: Barcelona (BCN), Berlin (SXF), Bishkek (FRU), Washington DC (IAD), Havana (HAV), Hamburg (HAM), Hanover (HAJ), Dusseldorf (DUS), Yekaterinburg (SVX ), Geneva (GVA), Copenhagen (CPH), Los Angeles (LAX), Madrid (MAD), New York (JFK), Petropavlovsk (PKC), Rome (FCO), Sochi (AER), Stockholm (ARN), Tehran (THR), Tenerife (TFS) and Stuttgart (STR).

Hide

2016. jún. 2. 02:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Szoval ami engem aggaszt, hogy azt irja a figyelem !!! a szolgaltatas (hogy a babakocsit felvihetem a repulore) az alabbi reptereken nem lehetseges...
2016. jún. 2. 02:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Látom -- bár igazán belinkelhetted volna hol olvastad, szerencsére Google simán megtalálta. Mondjuk én felhívtam volna őket azóta de most mindesetre kipostáztam neked [link] ide mert ez bizony tényleg nem egyértelmű.
2016. jún. 2. 11:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Felhivtam Oket es telefonon azt mondjak , semmi akadalya , hogy felvigyem a gepre a babakocsit.. emiatt vagyok megkeveredve ..
2016. jún. 2. 17:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget , az idodet ..
2016. jún. 2. 17:50
 8/8 anonim válasza:
Nem, de KLMel igen
2016. jún. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!