Sajnos nem sokára muszáj repülőre ülnöm, de én sosem akartam. Mit javasoltak, hogy küzdjem le a félelmemet?
A repülő valóban a legbiztonságosabb közlekedési eszköz. Ha nagy ritkán mégis történik egy baleset vagy terrortámadás, akkor persze minden tele van vele, de gondolj bele, hogy autóbalesetekről viszont napi szinten hallani a hírekben!
Esetleg egy felest bedobhatsz utazás előtt, hogy megnyugodj, de ne többet, mert az ittas utasokat nem szeretik.
Köszi szépen a kommenteket. Már eléggé megbarátkoztam a gondolattal, hogy repülnöm kell, lehet azért hozta nekem a lehetőséget az élet, hogy leküzdjem ezt a félelmemet. Így legalább megismerek egy új országot, ahova egyébként magamtól biztosan nem jutottam volna el.
Szerintem xanaxot nem veszek be, maximum valami gyengébb, gyógynövényes cuccot. Alkoholt egyáltalán nem iszom, úgyhogy a feles kizárva :D Meg rögtön leszállás után találkozom is az üzletfelekkel, nem hinném, hogy díjaznák ha piaszagúan mutatkoznék be nekik :)
600 köbcentis motorral járok, (vagyis visznek) és eleinte nehezen szoktam meg, de most már én magam is hajlok afelé, hogy megtanuljak vezetni, meg már nem úgy állok hozzá 1-1 úthoz, hogy jaj, biztosan balesetezni fogunk. Szóval remélem ilyen alapon majd a repüléstől való félelmem is elmúlik, vagy lehetőleg elő se jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!