Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tényleg nem éri meg fapadossal...

Tényleg nem éri meg fapadossal repülni?

Figyelt kérdés
Hallottam már itt is, hogy kényelmetlen, zsúfolt, mogorvák a stewardessek, nincs semmi kaja az árban, összetörik a bőröndöt, meg nem jut hely mindenkinek a felszálláskor, ezért nagyon hamar kell sorba állni. Nekem csak kézim lenne, és a lényeg, hogy eljussak A-ból B-be. Az út 1,5 óránál nem tart tovább. Így sem ajánlatos fapados légitársasággal repülni?

2016. máj. 2. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Mit számít, hogy mogorvák-e a stewardessek? Ott vagy tizenötezerből Spanyolországban vagy bárhol 2 óra alatt, ami kocsival jóval több lenne. Gondolj bele, hogy vonattal ennyi idő alatt Debrecenbe se jutnál le.
2016. máj. 2. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hadd hangsúlyozzam amit fentebb írtak: fapados és nem fapados között a különbség akkor van ha gond van. Általában nincs gond. EU-n belül szigorú szabályok vannak kártérítésre ha gond van. Szóval, bátran lehet menni fapadossal, még az elnevezés is rossz, angolul egyszerűen low cost carrier -- olcsó szolgáltató. Én még Budapest-Stockholm-Oakland távot is repültem Norwegian-nel, kibírható volt (mivel két ülést vettem, LOL).
2016. máj. 2. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

"kényelmetlen, zsúfolt"

Nem biznyicklassz, az tény, nem is székeznek olyan szellősen, de hacsak nem vagy 185 cm vagy 100 kiló felett, bőven kibírható.

"mogorvák a stewardessek"

Mogorva, bunkó stewardessel még nem találkoztam, munkaköri kötelességük a kedvesség, és akkor is vigyorogni kell, amikor az egybites utas a barom.

"nincs semmi kaja az árban"

Ettől lesz fapados, ezért olcsó a jegy. Egyébként az útvonalaik többsége néhány órás maximum, aki nem bírja ki vagy nem csomagol kaját, az megérdemli hogy hatszáz forintért vegyen 50 ml kávét.

"összetörik a bőröndöt"

Ahogy már írták, nem ők intézik a bőröndök pakolását. Még nem jártam pórul, de lélekben mindig felkészülök arra, hogy egyesével szedem össze a ruháimat a szalagról...

"nem jut hely mindenkinek a felszálláskor, ezért nagyon hamar kell sorba állni"

Ezt úgy tudom elképzelni, hogyha valaki reptéri check-int szervez magának. A kérdés csak az, hogy minek? Internet és nyomtató már majdnem minden háztartásban van, kb. 3 perc az egész.

"az út 1,5 óránál nem tart tovább. Így sem ajánlatos fapados légitársasággal repülni?"

Ennyi időre és körülményekkel pontosan a fapados a jó választás. Persze ha nem vagy spúr, akkor vehetsz sokkal drágábban is jegyet.

2016. máj. 3. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:
69%

"Internet és nyomtató már majdnem minden háztartásban van, kb. 3 perc az egész."

Most már az is egyre kevesebb helyen kell, mert sok légitársaságnál pl. a Wizz Air-nél is már van mobil becsekkolás, csak felmutatod a beszállókártyádat elektronikusan az okostelóról és kész.

2016. máj. 3. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!