Pontosan hogyan és hol kell error fare jegyeket keresni?
Origo? :D
Sztem a srác facebookját kövesd be, ő is kirakja amiket talál.
Lol. A hibásan beárazott jegyek természetüknél fogva rohadt ritkák és általában percek vagy órák alatt észreveszik a bakit a légitársaságok.
Vannak erre specializálódott blogok, ahol kirakják őket, de inkább keresd meg magadnak őket, nem akarom szándékosan rontani a saját foglalási esélyeimet.
Egyértelmű, hogy ezek hibákból adódnak.
Emiatt nincs rá honlap ahol ilyeneket árulnak, hiszen senki nem tudja előre mikor lesz egy-egy ilyen és hány perc vagy óra alatt javítják.
Hirdetni senki nem fogja, hogy a google segítségével ráakadj és amúgy is lehet hogy gyorsabban eltűnne mire a google megtalálná, hogy valaki reklámozza a hibát.
Egyetlen megoldás van.
Kismillió repülőjegy kereső honlap van a világon. Azokat kell megállás nélkül böngészni és lehet, hogy már az első napon, lehet, hogy csak három hónap múlva de találsz egy ilyet.
Az origos cikkbe én csak beleolvastam. Az az ember aki csinálja naponta rengeteg időt szán rá. Normális élet mellett nyilván ez nem megy.
Én bele is hülyülnék pár nap után.
Viszont Európában belül illetve a Közel-Keletre sokszor tényleg ki lehet fogni nagyon akciós, nem elrontott jegyárakat is.
Összehangolva átszállással távolabbi célpontokra is találhatsz nagy kedvezményeket, bár ez már nyilván jóval mérsékeltebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!