Mi a legolcsóbb célpont repülővel,1-2 éjszaka szállást és minden egyebet is beleértve?
Sétarepülés?
Ír ország?
Amsterdam?
Budapest-Milánó
Debrecen-Milánó Bergamo
Wizzair-al
Minden olyan város, ami low-costtal elérhető van olyan drága, mint Belgium, szóval ha nincs 50€-tok szállásra meg azon felül még mondjuk napi legalább 50-75€ költőpénz, akkor spóroljatok még.
Mondjuk páran szoktak repülni csak a repülés kedvéért, kimennek reggeli járattal és vissza az estivel, az nyilván kihozható kevesebből, csak szerintem értelme nincsen.
Varsót javaslom.
3-4 ezer forint a repülőjegy, olcsó a közösségi közlekedés, és nagyon olcsón kapsz kiadó apartmanokat.
Köszönöm a válaszokat. :)
Sétarepülés nem annyira izgat, talán majd egyszer ejtőernyőzéssel egybekötve. :D Mindenképpen utasszállítóval szeretnénk menni, hogy meglegyen az "elutazunk valahova" feeling. :D
Varsóban pont voltunk már, oda nem szeretnénk annyira.
Brüsszel és Milano volt az a kettő, amit kinéztünk, csak nem jó időpontban vannak sajnos az olcsó jegyek...
Prága lett volna még jó, de oda sajnos nem megy fapados, pedig még vállaltuk volna úgy is, hogy odafelé repülő, vissza vonattal, hogy elférjenek a sörök. :D
Ha van még valakinek ötlete, vagy tud erről a 2 városról kicsit mesélni, az írjon légyszives. :)
Az egy nap alatt oda-vissza út durván hangzik, legalább 1 éjszakát szeretnénk kint tölteni, ha megyünk. :D
Dortmundban, Eindhovenben nem sok érdekesség van, Amszterdamba pedig sajnos nincsenek kifejezetten olcsó jegyek...
Isztambult néztem még, valakinek esetleg onnan van tapasztalata?
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy Budapesti indulással számolunk mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!