Icecream17 kérdése:
Körübelül mennyibe kerülne egy repülőjegy (fapados) Barcelonába?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 13:02
1/8 anonim válasza:
Mikor veszed? Mennyivel előtte? Csomagod lesz?
Wizzair es Ryanair oldalàn nezelődj.
2/8 anonim válasza:
Nem ertem hogy mit gondolsz! Se azt nem irod hogy mikor mennel, se azt nem irod hogy csak odautra kell jegy vagy vissza is! Megis hogy segitsunk igy??
3/8 anonim válasza:
Csomag nélkül kb. 15-40e oda-vissza.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi szóval: oda-vissza, csomag lesz, július elején de még nem tudom pontosan, ez még csak egy terv és körübelüli árakra voltam kíváncsi
2016. ápr. 6. 18:31
5/8 anonim válasza:
Javaslom, hogy keresd meg az adott légitársaság(ok) honlapját (pl. Ryan, Wizz, ők biztos mennek), és a júliusi menetrendet böngészd végig, hozzáadva a poggyászt és társait, úgy jobban látod.
Ryanéknél 50e/fő 55-ös kézi poggyásszal, Wizz 37e/fő kis kézivel teljesen random beütve. De nézd meg rendesen, többször egy héten, hogy lásd hogyan alakul.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segitettél! :)
2016. ápr. 6. 19:36
7/8 anonim válasza:
Nekem 2012-ben 45 ezer volt oda-vissza plusz poggyásszal (Wizzair).
8/8 anonim válasza:
Tavaly áprilisban júliusra 40 ezerért vettem csomag nélkül. Aztán májusban ugyanarra az időpontra 30 ezer volt. Szóval lehet megérné még kicsit várnod. Wizzair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!