Néhány hónapra megyek, milyen bőröndöt vigyek? (lent)
Hónapokra utazom külföldre, tehát elég sok mindent magammal kell vinnem. A bőrönd szempontjából teljesen tanácstalan vagyok. Először is: vennem kell. Másodszor: egy sztenderd bőröndbe nem fognak beleférni a cuccaim.
Mivel tanácsos mennem? Milyen bőröndöt vegye? Egy nagyot? Vagy két közepeset?
Anyagilag nem vagyok eleresztve, főleg az utazás további költségei miatt, más holmikat is be kell szereznem, stb. Mennyibe jönne ki egy bőrönd?
Rutinos utazó pontosan annyi cuccot visz fél évre, mint két hétre :-) Mosni úgyis fogsz, tisztasági szereket is helyben megveheted, a kaját szintén. A ruhák és az elektronikus cuccok azok, amikre tényleg szükséged lesz és vinni kell.
Szóval szerintem egy nagy bőven elég. Néhány tízezerért már nagyon jókat lehet találni.
Helyetted nem tudjuk eldönteni, mit bírsz el... Vihetsz 16 bőröndöt is, ha megfizeted a felárat, megoldod a szállítását (hordár, kocsi, stb.)és nem vagy hajlamos elhagyni egy-kettőt...
Ha egyedül kell megoldanod, inkább egy nagy, kényelmesebb magad után húzni. Arra figyelj, hogy ne legyen borulékony (szélén legyenek a kerekek).
"Milyen bőröndöt vegye? Egy nagyot? Vagy két közepeset? "
Mi egyszer utaztunk egy nagy, húzós bőrönddel (meg több kicsi), addig nem is volt gond, amíg húztam, de igen-igen pofára estem, amikor a vont lépcsőkön fel kellett emelni: úgy megpakoltam, hogy nem bírtam felemelni, s csak más segítségével sikerült.
Jut eszembe, azt sem tudjuk, fiú/férfi vagy-e vagy lány/nő? Meg azt sem, mivel utazol?
Szóval, a lényeg: ha erős vagy, lehet egy nagy, de inkább 2 közepeset javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!