Repült valaki mostanában Bécsből? (Flugfhagen)
En voltam a bécsi reptéren pár hete, nincs vele semmi gond. (Miért lenne?) Induláskor két security ellenőrzésen is átmentünk, egyszer a becsekkolas után, egyszer pedig mielőtt a gép induló zárt terminaljaba léptünk. A másodiknál kidobattak velem a vizet, amit mar bent a váróban vettem, de felbontottam. Visszafelé viszont semmiféle vámvizsgált es ellenőrzés nem volt, pedig tengeren túli járat (aztán lehet ez normális).
A brüsszeli reptéren viszont egyáltalán nem csodálkozom, tavaly októberben voltam ott, egy helyen sem kertek az irataimat, a csekkolo pultoknál nem voltak alkalmazottak, hanem gép adta ki a bőröndokre a cédulát. A securitynal sem volt senki, hanem automatara volt állítva az ellenőrző rendszer. Sehol senki, minden automatizált. Bármilyen néven vehettem volna a repülőjegyet es becsekkolhattam volna, sehol senki nem kérte el az irataim. Mar akkor furcsáltam.
Irigyellek Denpasarért!!!
Ne ess kétségbe ha azt érzed, hogy a gép leszálláskor az óceánba zuhan, mert nem fog, csak a futó jó mélyen benyúlik a tengerbe!:)
És vigyázz a napozással, mert akár negyed óra alatt is kopogósra éget a bali-i nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!