Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repült valaki mostanában...

Repült valaki mostanában Bécsből? (Flugfhagen)

Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozik, milyen most ott a helyzet? Növelték a biztonságot? 2 hét múlva indul a gépem Bécsből, kicsit félek a brüsszeli események után. Qatar-ral.megyek Dohába, majd onnan Denpasarba. Van félnivalóm? A Qatarról úgy tudom biztonságos. Valójában Bécstől félek leginkább, utoljára augusztusban repültem onnan, a reptér már.akkor is tele volt arabokkal.

2016. márc. 31. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg kérlek, azok a nénik és bácsik ott azért dolgoznak, hogy te nyugodtan röpködhess.
2016. márc. 31. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mitő tartani. Ha màr Denpasarba eljutsz, gondolom nem proli, tehàt ne aggòdj feleslegesen. Olyan szoktak aggòdni akik még a falu hatàràt sem hagytàk el soha, csak az M1 rettegők híreiből tajèkozódnak.
2016. márc. 31. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Arabok, es egyeb nepek mindig lesznek ott. Becs mar csak ilyen. A brusszeli repteren pedig jelen helyzetben felfoghatatlan hogyan lehettek olyan felelotlenek hogy ellenorzes nelkul barki belephet a repterre (mint Ferihegyen is). Hihetetlen. Nem tudom hogy a becsi repteren ez hogyan megy. Az hogy meg a quatar biztonsagos az egyaltalan nem legitarsasag fuggo. Ok semmit nem ellenoriznek, csak a foldi kiszolgalo szemelyzet, szoval a quatar pont annyira biztonsag mint barmelyik masik tarsasag ami onnan repul. De ha ennyire felsz, maradj otthon. Mast nem tudok javasolni.
2016. márc. 31. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:

En voltam a bécsi reptéren pár hete, nincs vele semmi gond. (Miért lenne?) Induláskor két security ellenőrzésen is átmentünk, egyszer a becsekkolas után, egyszer pedig mielőtt a gép induló zárt terminaljaba léptünk. A másodiknál kidobattak velem a vizet, amit mar bent a váróban vettem, de felbontottam. Visszafelé viszont semmiféle vámvizsgált es ellenőrzés nem volt, pedig tengeren túli járat (aztán lehet ez normális).

A brüsszeli reptéren viszont egyáltalán nem csodálkozom, tavaly októberben voltam ott, egy helyen sem kertek az irataimat, a csekkolo pultoknál nem voltak alkalmazottak, hanem gép adta ki a bőröndokre a cédulát. A securitynal sem volt senki, hanem automatara volt állítva az ellenőrző rendszer. Sehol senki, minden automatizált. Bármilyen néven vehettem volna a repülőjegyet es becsekkolhattam volna, sehol senki nem kérte el az irataim. Mar akkor furcsáltam.

2016. márc. 31. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Itt ülök a bécsi reptéren, nincs semmi para, teljesen biztonságos. Én eddig sok arabot nem láttam.
2016. ápr. 1. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Irigyellek Denpasarért!!!

Ne ess kétségbe ha azt érzed, hogy a gép leszálláskor az óceánba zuhan, mert nem fog, csak a futó jó mélyen benyúlik a tengerbe!:)

És vigyázz a napozással, mert akár negyed óra alatt is kopogósra éget a bali-i nap...

2016. ápr. 1. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!