Ferihegyen lehet valahol nyomtatni? Bedöglött a nyomtatónk és reggel repülök 6-1/2 7 felé érek ki a reptérre.
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 14:39
1/7 anonim válasza:
Honnan mész? Pesten van non stop internet kávézó, ahol nyomtatnak. De ha telefonra rá tudod rakni a beszállókártyát úgy is jó, azon is mutathatod.
2/7 A kérdező kommentje:
telefonon van, de pdf, az nem gond? pár végül is akódot ki lehet nagyítani rajta...
2016. márc. 28. 15:01
3/7 anonim válasza:
Végszükség esetére van non-stop Copy general a Kálmán Imre utcában.
4/7 anonim válasza:
Ha lehetne, akkor a ryanair nem tudna iszonyatos pénzeket kaszálni az "elfelejtettem kinyomtatni" beszállókártyák után...
5/7 balkalolka válasza:
Van egy kód az a beszállókártyád, azon kívül minden más csak ellenőrzésre van. Szóval ha felírod egy cetlire hogy mondjuk RY7080 akkor azt is el kell fogadják, amennyiben a rendszerben ehhez a kódhoz rendelt adatokkal megegyeznek az irataid.
6/7 anonim válasza:
Pesten is, meg egyes külföldi reptereken is van olyan kapu, ahol magadnak kell leolvastatni a kódot, és úgy nyílik a kapu, szóval nem lesz elég az a betű/számsor.
7/7 A kérdező kommentje:
Megoldottam a mobil beszállókártyát, a kutya se nézte, csomagfeladáskor kaptam egyet automatikusan
2016. ápr. 21. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!