A Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, hogy lehet az, hogy bárányokat legeltettek?
Nem mostanában,hogy mostmár bázisrepülőtér,hanem tavaly vagy tavaly előtt,pontosan már nem tudom mikor de mikor még tényleg csak napi 2-3járat volt a reptérről,volt olyan,hogy mikor repülőgép mentes idő volt akkor a 05R/23R futópálya mellett füves rész van de mindez ugye a reptér területe az egész. Bekerìtett terület és a kerítésekre is írva van 50 m -enként,hogy fegyveres őrökkel védett terület. Tehát oda bejutni lehetetlen csak a reptér termináljánál lehet bemenni szigorúan csak utasoknak.
Mégis ahogy irtam a futópálya melletti füves részen egy időben néha egy ember bárányokat legeltetett kb. 40-50 bárány biztos volt. Két alkalommal is láttam egy hónapon belül volt a két alkalom.
Hogy lehet az,hogy ott bárányokat legeltetett az az ember?
Vagy lehet a repülőtér főnöksége megengedte,hogy ő ott legeltethet bárányt és egyedűl neki meg volt engedve a bemenet?
Mostanában nem láttam,mert miota bázisrepűlőtér is a wizzairnak ,azóta több gép megy,nagyobb a forgalom sokkal.
Anno Ferihegyen is volt birkanyáj:
A leggazdaságosabb fűnyíró módszer, sok nagy füves területtel rendelkező repülőtéren alkalmazzák a birkákat, kecskéket.
Mindkét fél jól jár...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!