A légitársaság saját oldalán keresztül mindig olcsóbb a repjegy, mint valami közvetítő oldalon keresztül?
Vásárláskor ellenőrizd több helyen a jegyárakat. Több kereső oldalon, és igen, a légitársaság saját oldalán is.
Ott vedd meg, ahol olcsóbb.
Fapadosoknál a légitársaság oldalait használd, csak akkor vigéckedj nagy keresőkön, ha tudod mit csinálsz.
Hagyományos légitársaságoknál minden előfordulhat, egyetlen biztos módszer a keresgélés több helyen.
nem mindig
nekem volt hogy pl közvetítő olcsóbban adta volna mint maga a Lufthansa, de múltkor egyenlő volt, azelőtti alkalommal meg mikor néztem akkor a lufi oldalán volt jelentősen olcsóbb
valtozo
a United pl. a sajat weboldalan ugyanannyiert adja a jegyeket mint az Expedia-n
A BA meg a Swiss viszont az Expedia-n kb. fele annyiba kerult, mint kozvetlenul a BA meg a Swiss oldalan.
En mindig megnezem a legitarsasag meg a keresok oldalan is es azt veszem ami epp olcsobb.
De olyan is volt mar hogy tengerentuli jegyet utazasi irodabol SOKKAL olcsobban vettem, mint barmelyik kereso, mert az iroda felvasarolt egy csomo jegyet jo elore igy nagy kedvezmenyre szert teve es megtehette, hogy latszolag aron alul adta a jegyeket (persze azert keresett rajta igy is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!