Keddi napokon Debrecenből az esti londoni járat miért ilyen későn indul?
Van reggel 6-kor is egy meg este egy. Az esti az 17.25-kor szokott indulni Londonba máskor de csütörtökön az esti járat az 18.25-kor van.
Viszont keddi napokon az esti járat az 19.30- kor indul ami azt jelenti,hogy Londonban papír szerint 30 percet áll de ez sosem annyi hanem mindig több egy picit és azután jön a gép vissza. Tehát éjjel 1.40-KOR áll meg Debrecenben,akkor ér vissza. Többi napon mikor 18.25-kor indul Londonba akkor 23.30-ra ér vissza a gép. Kedden miért ilyen későn indul Londonba? Annyival később ér vissza is.
Gondoltam arra,hogy azért mert délután 13.40-kor indul a gép kedden Eindhovenbe és 18. 45-re ér vissza és utána az a gép fordul Londonba,de nem biztos. Valaki azt mondta,hogy Debrecennek két gépe is van itt a bázison a HA-LPV meg a HA-LYE. Akkor biztos mind a két gépet reptetik.
Tehát nem tudom miért van kedden ilyen későn gép Londonba. Még oda nem is késő de vissz az 1.40-es érkezésével késő. Utazik olyankor Londonból valaki Debrecenbe? Mert mire ideér nincs tömegközlekedés.
Repülő gép fan vagyok de ezt nem tudom,hogy keddem niért ilyen későn járja meg Londont.
Valaki tudja?
Menetrenden sosem éri meg rágódni.
Rengeteg oka lehet a dolognak. Pl mert akkor van rá igény, akkor van szabad gép, úgy jön ki a pilóta munkaideje, vagy mert csak.
Könyörgöm... Egy gép van mindig csak cserélik folyton... Volt itt már a bázisnyitás óta az LPV, LWR, LPJ, LYE, LYC, LPK, LWD és még biztos más is.
flightradar24.com -on tudod követni a gépeket.
És igen, a járatok hosszától függ, hogy mikor mennek a gépek. Pl EIN vagy LTN 2-2:30 óra időben míg egy MMX, BGY csak 1:40 óra. Ezért tolódnak a járatok is értelemszerűen.
Nyilván szervezési okai vannak. Az induló és fogadó repterek menetrendje, a légitársaság gépeinek kihasználtsága, sok minden befolyásolja, hogy hogyan tudják és akarják összeállítani.
A kérdésed olvasva gondolkodtam el rajta, hogy nagyon sok utamon volt, hogy nagyon korán vagy későn indult vagy érkezett a járat.
Vagy az oda agy a vissza úton az indulási vagy érkezési idő volt kicsit kényelmetlen.
A legkorábbi indulásom valahogy hajnal 4 és fél 5 között volt.
És sokszor szállt már le a gép éjjel egy óra körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!