Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan töltsem el az időt egy...

Hogyan töltsem el az időt egy 25 órás repülőúton? És számíthatok esetleg az előttem lévő szék háttámlájába épített tv-re?

Figyelt kérdés

Az út kicsit több mint 25 óra lesz (2 átszállás, az egyik dubajban, a másik sydneyben), ha a várakozási időket is beleszámolom, akkor 46 órás lesz az az idő amíg eljutok Bp-ről Új-Zélandra. Nagyon félek ettől, mert ennyit még sosem utaztam ennyit (eddig csak röpke 1-2 órás repülőutakon voltam...). Turista osztályon fogok menni, számíthatok az előttem ülő támlájába épített tv-re? És ha van ötletetek, akkor írjátok meg, hogy miket csináljak 46 óra alatt?

14/L

2016. márc. 22. 17:04
1 2
 11/13 tothp ***** válasza:
Az emirates talán még egy kicsit többet is ad a kényelemre, mint más társaságok.
2016. márc. 24. 07:02
 12/13 anonim ***** válasza:

és én még a magam 15 órás útja miatt voltam kiakadva :DD

amúgy a legjobb ilyenkor, az alvás, már ha tudsz, azzal repül (haha) az idő

esetleg mobilon kockulni (szigorúan repülő üzemmódban), vagy hordozható játékkonzolon (PSP)

2016. márc. 24. 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:
a saját fülhallgatód könnyen lehet, hogy nem fog működni a fedélzeti szórakoztatórendszerrel, általában villás csatik vannak, nem a sztenderd jack. (hogy a kedves utasok ne lopkodják haza a füleseket)
2016. márc. 25. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!