Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik reptérről lenne érdemes...

Melyik reptérről lenne érdemesebb mennünk?

Figyelt kérdés

Nemsoká utazunk Párizsba. Nyiregyházán lakunk és innen indulnánk természetesen. Szerintetek Budapestről érdemes menni repülővel Párizsba vagy Debrecenből?

Budapest messzebb van,a vonatjegy is drágább meg a vonat menetidő is átlagosan 3 óra de a vonat a reptér előtt áll meg.

Budapestről több gép is megy Párizsba.

Debrecenig viszont csak 30-40 perc a vonatút és olcsóbb sokkal mint Pestig. Ráadásul azt hallottam,hogy Debrecenből sokszor olcsóbbak a repülőjegyek mint Budapestről,de Debrecenbe meg ha a máv pályaudvaron leszállunk a vonatról,fogalmam sincs hogyan,mivel kell a repülőtérre menni,mert nincs közel azt hallottam.

Neten megnéztem,hogy mikor mennek a gépek mind a két reptérről,tehát azt tudom de az árakat nem is figyelem ,mert percről percre változik/változhat.

Szóval akár Budapestről akár Debrecenből mennénk mind a kettőbe van jó is rossz is.

Honnan lenne jobb menni?

Ti honnan mennétek,ha Nyíregyházáról indulnátok?

2016. febr. 22. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Bp-en a vonat nem a reptér előtt áll meg! Menjetek Debrecenből, a pályaudvartól a reptérig meg taxival.
2016. febr. 22. 08:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy a debreceni reptérről indulnék. Budapesten ha leszállsz a vonatról még utaznod kell tovább mert nem közvetlen a reptéren áll meg a vonat. Azt a pénzt amennyivel drágább a pesti vonat, azt Debrecenben egy taxira is lehet költeni.
2016. febr. 22. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz: az a bp-i reptér, ami előtt a vonat megáll, már bezárt, egy másik terminálról mennek a vonatok, ahhoz viszont valóban még busszal kell menni.

Sokkal okosabb megoldás lenne Debrecenből mennetek - főleg, ha ilyen közel laktok.

Debrecenben a reptérig pedig így juthattok el:

[link]

és a 44R (reptérre menő menetrend szerinti busz) menetrendje:

[link]

2016. febr. 22. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Viszont amire Parizsban szamits :

- Debrecenbol ha jo; tudom Wizz megy, Budapestrol meg Ryanair, Easyjet, Transavia es Air France.

- A Wizz es a Ryanair eseteben a csomag mindig fizetos, es az egynel tobb kezipoggyasz is, illetve sokszor szivoznak a cszomag meretevel hogy fizetos legyen. Az easyjetnel is van neha szivozas de annyira nem, Transaviasok elegge rendesek, az Air France pedig tobbnyire nem szorakozik a csomagokkal. Tehat a repjegyre csomag eseten minimum szamolj fejenkent plusz 30 eurot, hogy ne erjen meglepetes.

- A wizz es a Ryanair BVA (Beauvais) repterre megy, ami Parizstol kb 100 km, tehat olyan mintha Budapestre mennel de Siofokon szallna le a gep. A busz ami bevisz Parizsig (Porte Maillot) utoljara 17 euro volt / fo es minimum masfel ora utazas. Tehat ezt is szamold hozza a repjegyed arahoz. Hazaindulaskor 3 oraval a check-in elott kinn kell lenned a busznal hogy elerd a gepet, ha korai geprol van szo akkor a taxit is szamold hozza (a legkorabban reggel fel 6- 6 korul indul a nappali parizsi kozlekedes)

- Az Easyjet es az Air France Roissy CDG repterre erkezik, a Transavia Orlyra. Mindket repterrol tobbfele bejutasi lehetoseg is van, busz, RER, navette, 5-16 euros ar kozott valtakozva. Az RER CDG-Parizsi belvaros viszonylatban 10 euro korul van es Gare du Nord-n 20 perc alatt benn vagy.

Szoval ezeket is szamold hozza es akkor konnyebben ki tudod hozni hogy mennyi is az annyi.

2016. febr. 22. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!