Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » New York Newark (EWR) repülőté...

New York Newark (EWR) repülőtérről a JFK repülőtérre mennyi idő alatt lehet átérni?

Figyelt kérdés

A google maps szerint 1 óra 10 perc a menetidő. Szerintetek ez reális?

Így alakulnánk az érkezési és indulási időpontok:

EWR-re érkezik: 12:18

JFK-ről indul: 17:40

Szerintetek így át lehet érni időben?

Köszi.

2016. febr. 18. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Reàlisan 1 òra 45 oerc ès 2,5 òra alatt ersz at forgalomtòl függően.
2016. febr. 18. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem legalább 2 órával kalkulálj. Egyébként EWR-ről megy be vonat Manhattan-be, onnan pedig JFK-ra metróval könnyedén eljutsz. Viszont ha sok csomagod lesz, akkor készülj, hogy a metróban nem lesz egyszerű közlekedned. :(

Jó utat! :)

2016. febr. 18. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

1:10 perc, hát talán hajnali ötkor.

[link] 31 dollárért másfél óra alatt átvan:

Shuttle service for 1 passengers

$ 31.00

Pickup time: 1:30 PM Drop off time: 3:00 PM

Persze az 1:30 lehet kicsit optimista hiszen át kell menjél a beléptetési procedúrán de a 17:40 az simán elérhető.

2016. febr. 19. 08:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Közben találtam egy olyan járatot, ami JFK-re érkezik. Az érkezési idő 14:17. A másik járat ugyanaz, mint amit a kérdésben említettem, 17:40-kor indul JFK-ről.

Gondolom mivel ez két külön repjegy, így a csomagokat fel kell majd vennünk és újra feladni. Szerintetek erre elég lenne az idő?

Köszi.

2016. febr. 23. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagy különbség nincsen hiszen a csomagokat az első USA reptéren fel kell venni így is, úgy is, két különbség van: egyrészt el kell cipelned a csomagot a check in-hez és nem tudod leadni a transfer desk-nél; de ez megesik egy jeggyel közlekedőkkel is. Másrész viszont ha két jegyed van és az európai gép késik akkor mit csinálsz? Én semmiképpen nem vennék így két jegyet! Amikor két jegyet veszek, csináltam én is, akkor mindenképpen hotel van a kettő között hogy ne legyen gond akkor se ha az első késik.
2016. febr. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!