Ha New Yorkból szeretnék elrepülni Las Vegasba, itthon kell megvennem a jegyet, vagy ott helyben?
Figyelt kérdés
Ha itthon kell megvennem, melyik oldalon foglaljak?2016. jan. 29. 10:45
11/12 anonim válasza:
New York es Vegas kozott en pl talaltam 6 dollarert is jegyet :)
En altalaban ezeket azo kdalakat hasznalom: skyscanner, kayak, liligo, trivago.
Viszont amim meg neha erdemes elgondolkozni, es nekem anno ez jott be amikor USA-ba mentem, hogy a nagyobb legitarsasagok (pl American Airlines) gyakran potom aron aruljak a belfoldi jegyeiket ha veszel egy transzatlanti returt. Mi anno egy honapot voltunk kinn, es a kovetkezo utvonal kerult osszesen 1200 euroba (vegig az AA-val): Parizs-NY- Chicago- San Francisco- Los Angeles-Parizs.
12/12 A kérdező kommentje:
Elég jól hangzik :) Viszont, az egyik válaszoló írta,hogy Bécs-Miami 60 ezer forintbol van meg. De ahhoz,hogy eljussak Bécsbe, ugyan ugy pénzbe kerül. Vagy kocsival, vagy repülővel, de kikell menni oda. De jóval előre le kell foglalni a jegyeket és akkor olcsóbban hozzá lehet jutni. Autó bérlésröl tudtok nekem mondani valamit? Néztem,hogy a Vegasi repülőtéren lehet bérelni kocsit, és úgy elmenni a Grand kanyonhoz, LA-be (természetesen 4 éjszakárol lenne szó, hogy mindent nyugodtan meglehessen nézni). Nézegettem oldalakat és 60 ezerért vannak autók. Az jó ár érte, vagy még azért keresgéljek?
2016. jan. 30. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!