Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan lehet legolcsóbben...

Hogyan lehet legolcsóbben Japánból Magyarországra jutni?

Figyelt kérdés
Tudtommal nincs közvetlen járat Budapestre onnét, így kérdezném azokat, akik már jöttek onnét, hogy ők milyen utat választottak. Vagy ha esetleg más is tudna segíteni, annak is nagyon örülnék!

2016. jan. 26. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Japán reptér- Londoni Heatrow reptér- Luton reptér- Budapest Liszt Ferenc reptér
2016. jan. 26. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit a szokásos repülőjegy keresők (skyscanner, kayak) kidob. Miből gondolod hogy ami tegnap a legolcsóbb volt az lesz a legolcsóbb holnap is?
2016. jan. 26. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem teljesen értem az ilyen kérdéseket, pontosabban, hogy milyen igény kapcsán merülhet ez így fel. Nem mindegy, hogy mikor lenne az út, mennyire kötött a dátum, csak egyirányú vagy oda-vissza út érdekel stb,

Ha fix a dátum, akkor valóban, amit a kereső éppen kidob, ha csak elvi a kérdés, akkor ki lehet fogni nagyon jó árakat is, pl. nemrég 50.000 Ft-ért is lehetett venni oda-vissza jegyet Tokióba.

2016. jan. 26. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok, az elsőnek sok szeretettel üzenem hogy szerintem életveszélyes két jegyet vetetni azzal aki ennyire nem járatos ebben vagy ha már ilyet csinálsz akkor egy nap hotelt számolj hozzá -- mit csinálsz ha a Japán-X géppel baj van és így csak egy nappal később kerülsz X-be? Bőven előfordulhat. Lehetséges hogy össze tudsz "hegeszteni" így olcsóbb utat (Wizzair megy Dubai-be stb) de feltétlenül a hotelt számold hozzá.
2016. jan. 27. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

biciklizés,stoppolás,gyaloglás,úszás.

gondolom időd van bőven.

:D

2016. jan. 27. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bécsbe lehet repülni közvetlen Austrian járattal Tokióból.
2016. jan. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!