Útlevéllel vagy elég a személyi igazolvánnyal is repülni az eu-n belül?
Ha eu állampolgár vagy, akkor elég a személyi.
De repülőjegy is kell hozzá. :d
Ahányszor az EU-n belül utazok, elszomorít azoknak a magyaroknak a hatalmas száma, akik útlevélt szorongatva szállnak föl egy repülőre.
A kérdező még a jobbik eset, mert legalább fölmerült benne, hogy használhatna személyi igazolványt is. Hihetetlen a magyarok ostobasága ilyen téren.
Miért gáz ha valaki útlevéllel utazik? Azért mert Frankfurtba repül Budapestről még nem biztos, hogy oda is megy, simán lehet, hogy tovább megy EU-n kívülre.
Plusz ha van valakinek útlevele saját döntése, hogy a személyit hagyja otthon utazáskor vagy az útlevelet. Soha nem gondoltam volna, hogy vannak emberek akik ezt nézik a reptéren..
5: az neked miert faj, ha van akinek van utlevele?
Vagy ha valakinek van ez is az is, miert torvenyszeru, hogy a szemelyit jobban szereti hasznalni?
Honnan tudod hogy van szemelyije egyaltalan? Kulfoldi letelepedes eseten ugyanis le kell adni, nekem nincs, csak utlevelem.
5: Engem meg az ilyen emberek szomorítanak el, mint te.
Miért gond, ha van nálam útlevél? Van, mert sokat utazom, nem csak EU-n belül. Megszoktam, hogy nálam van. Mindig, nem csak repüléskor, ugyanúgy, mint a személyim.
Ha te látsz valakit, közel sem biztos, hogy az nem utazik tovább EU-n kívüli országba.
Egyébként te nagyon szomorú lehetsz, mert annak ellenére, hogy személyivel is lehet utazni, nemcsak a magyaroknak, de szinte mindenkinek a kezében az útlevél van ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!