Isztambulban az Atatürk reptéren 2 óra ugye elég átszállásra?
Erősen függ attól, mikor repülsz, és milyen repülőjeggyel mész.
Télen nem vennék mérget rá, hogy eléred a csatlakozást. Sőt, erősen aggódnék mondjuk egy délutáni átszállásnál.
Persze ha a csatlakozásod azonos foglaláson van az odaúttal, semmi gond.
1.-s vagyok, voltam már mindkét reptéren átszállással, az Ataturk esetében nekünk 1,5 óra volt az átszállás, egy üzlet előtt lokum kóstoló volt még arra is volt időnk hogy többször visszamenjünk.
3.-s, 2 óra még abban az esetben is elég ha fel kell venni a csomagot, át a biztonságin és újra becsekkolni. De gondolom a kérdezőnek nem külön jegye van, hanem egyben vette meg.
A török repterek nem a Ferihegyi reptér, ott tudják mi a dolgok és halad is minden rendben. Egyébként meg még 1 órás átszállási idővel is adnak el jegyet, tehát elméletileg az is elég kell hogy legyen.
Szeptember 29-én repülünk, egyben veszem meg a jegyeket holnap reggel, mert azon az útvonalon épp akcióznak, de ma a legutolsó visszaindulás október 13-a és én 14-ére szeretném venni a jegyeket. Szóval a csomagokat nem kell felvenni.
23.15-kor száll le a gép, amire átszállunk 01.15-kor indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!